Seria Galaxy Tab S7 primește patch-ul de securitate din octombrie

449
Sursa Foto: via sammyfans.com

Chiar dacă ne apropiem de sfârșitul lunii Samsung continuă să lanseze actualizări de securitate pe diferite dispozitive. Printre ultimele astfel de dispozitive ce primesc actualizarea de securitate din octombrie se numără și seria Samsung Galaxy Tab S7.

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare de software pentru tabletele sale lansate recent, Tab S7+ 4G și Tab S7+ 5G. Această actualizare aduce patch-ul de securitate din octombrie 2020 atât la variantele 4G, cât și la cele 5G ale Galaxy Tab S7+. Deja această actualizare este disponibilă pe mai multe piețe.

Actualizarea seriei Galaxy Tab S7 doar pentru o securitate sporită

Conform informațiilor, actualizarea vine cu o versiunea T975XXU1ATJ4 pentru Galaxy Tab S7+ 4G și T976BXXU1ATJ3 pentru Tab S7+ 5G. Menținerea dispozitivului actualizat este cea mai importantă pentru a proteja confidențialitatea dispozitivului împotriva amenințărilor și vulnerabilităților.

Cea mai recentă actualizare de firmware-ului nu pare să aducă noi caracteristici în seria Tab S7. Aceasta este deja plină de funcții și caracteristici, dar un nivel de securitate mai ridicat este întotdeauna binevenit. Proprietarii tabletelor Tab S7 / Tab S7+ ar trebui să-l poată descărca indiferent dacă dețin varianta LTE sau 5G. Pur și simplu deschideți Setări pe tabletă, mergeți la Actualizare software și atingeți Descărcați și instalați.

Primele exemple de tablete au fost prezentate în serialul Star Trek și în filmul Space Odyssey. Primele tablete reale apar în 2001 cu Microsoft Tablet PC. În 2001 Nokia a dezvoltat un prototip de tabletă, Nokia 510, cântărea două kilograme și avea un ecran tactil de 10 inch.

Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ au fost lansate anul acesta în august. Samsung a pus pe ele procesorul de ultimă generație Snapdragon 865+, același care alimentează cele mai performante smartphone-uri de azi.

Tabletele au memorie de 6GB RAM și 128GB stocare pentru Tab S7 și 8GB și 256GB pe Tab S7+. Pe ambele memoria poate fi extinsă printr-un card Micro-SD, conform SammyFans. Cele două tablete premium oferă caracteristici avansate pentru diverse activități, cum ar fi crearea de ilustrații, notițe digitale și idei de marketing.