Seria Galaxy Tab S7 primește culoarea Phantom Navy și mai multă stocare

480
Seria Galaxy Tab S7 primeste culoarea Phantom Navy si mai multa stocare
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung lansează noi variante de culoare și de stocare pentru ultimele sale tablete high-end pe unele piețe. Seria Galaxy Tab S7, formată din Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+, va primi culoarea bleumarin Phantom în Germania. Cele două sunt deja listate pe site-ul Samsung Germania în această culoare. Aceste dispozitive au fost lansate în Mystic Bronze, Mystic Black și Mystic Silver, iar acum li se alătură Phantom Navy.

Varianta Wi-Fi a tabletei Galaxy Tab S7+ pare, de asemenea, să primească o versiune de 512GB. Cu toate acestea, varianta cu atocare de 512GB nu a fost încă listată pe site-ul oficial Samsung. Noua variantă a apărut în lista de compatibilitate pentru accesoriul tastaturii Bookcover a companiei pentru Galaxy Tab S7+. Potrivit SamMobile, noile variante ale seriei Galaxy Tab S7 ar putea fi introduse pe mai multe piețe în următoarele săptămâni.

Seria Galaxy Tab S7 cu specificații excelente

Persoanele care utilizează tabletele pentru muncă ar putea avea nevoie de mult spațiu de stocare. Varianta de 512GB vă oferă dublu spațiu pentru fișierele video, fotografii sau audio pentru a edita sau a lucra, comparativ cu 256GB disponibili în prezent. Sigur, acest lucru este disponibil doar pe modelul „Plus”, doar în albastru și numai în Germania. Suntem convinși că acest lucru se va schimba și în perioada următoare această variantă va fi disponibilă pe mai multe piețe.

Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ sunt singurele tablete de ultimă generație care pot concura cu Apple iPad Pro. Ambele tablete au afișaje mari, Tab S7 cu ecran LCD de 11 inch (27,94 centimetri) și Tab S7+ ecran Super AMOLED de 12,4 inch (31,50 centimetri). Ambele ecrane au rata de actualizare de 120Hz. Cele două au camere de 13 + 5MP pe spate și frontal o cameră selfie de 8MP. Procesorul Snapdragon 865+ este la bord însoțit de 6 / 8GB de RAM și stocare de 128 / 256 și acum 512GB.

Wi-Fi este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand.

Samsung Galaxy Tab S7 are o baterie de 8.000mAh, în timp ce Galaxy Tab S7+ are o baterie de 10.090mAh. Ambele au 4 difuzoare stereo, GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth, port USB Tip-C și încărcare rapidă de 45W. Tab S7 are senzor de amprente pe lateral, Tab S7+ are senzor de amprente în-display. Seria Galaxy Tab S7 a fost lansată cu Android 10 și One UI 2.5, dar va primi Android 11 și interfața One UI 3.1.