Galaxy Tab S7 și Tab S7+ actualizate la interfața One UI 3.1

395
Galaxy Tab S7 actualizate la One UI 3
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt dotate cu o gamă versatilă de caracteristici de productivitate și conectivitate. În acest fel utilizatorii pot să se conecteze și să facă mai multe lucruri oriunde și în orice fel de condiții. Cu cea mai recentă actualizare la One UI 3.1 utilizatorii celor două tablete pot face și mai mult cu dispozitivele lor și își pot îmbunătăți experiențele conectate cu noua serie Galaxy S21 și Galaxy Buds Pro.

Acum puteți să vă deplasați pe dispozitive mai ușor decât oricând – între Galaxy Tab S7 sau S7+ și Galaxy S21 – deoarece puteți copia cu ușurință text sau imagini pe telefonul smartphone și lipiți instantaneu conținutul pe una din cele două tablete – și vice versa. Este un plus excelent pe aceste două tablete Samsung și așa extraordinare.

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ actualizate la One UI 3.1

Cu Galaxy Tab S7 și Tab S7+ actualizate la One UI 3.1 vă puteți bucura de continuarea neîntreruptă a navigării pe Internet și de o sincronizare automată mai rapidă a Samsung Notes pe dispozitivele conectate. Acest lucru vă ajută când navigați pe seria Galaxy S21 și doriți să continuați pe un ecran mai mare. După ce navigați pe o pagină web de pe dispozitivul dvs. Galaxy S21, faceți clic pe butonul „Recente” de pe Samsung Galaxy Tab S7 și Samsung Galaxy Tab S7+. Cu o atingere a pictogramei Samsung Internet din meniul din dreapta jos, se va încărca cea mai recentă pagină accesată.

Obțineți mai multe lucruri cu un al doilea ecran. Uneori, când lucrați sau creați de la distanță, două ecrane sunt mai bune decât unul. Pentru a vă extinde cu ușurință spațiul pe ecran, puteți folosi funcția Second screen. În acest fel vă puteți conecta Tab S7 sau S7+ printr-o gamă de moduri diferite. Modul Extend vă permite să vă conectați la computerul Windows și să lucrați în două aplicații diferite pe fiecare ecran. Duplicated mode vă permite să partajați aplicațiile sau documentele pe care le-ați deschis pe tabletă direct pe ecranul laptopului și să salvați instantaneu orice modificări direct pe laptop.

Samsung inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Vă puteți bucura mai ușor de ecosistemul Galaxy

Pentru a oferi o experiență de tastatură mai convenabilă pe toate dispozitivele, puteți profita acum de caracteristica Wireless Keyboard Sharing. Aceasta vă permite să conectați tastatura Book Cover la telefonul smartphone sau tabletă și să comutați ușor între cele două. De asemenea, puteți utiliza touchpad-ul tastaturii pentru a controla și gestiona smartphone-ul cu ajutorul cursorului, cum ați face pe tabletă.

Utilizatorii căștilor Galaxy Buds cunosc inconvenientul de a fi nevoit să se deconecteze și să reconecteze atunci când comută dispozitivul. Aici intervine acum funcționalitatea de Comutare automată – Auto Switch, potrivit Samsung Newsroom. Aceasta vă permite să vă bucurați de conținut multimedia pe Galaxy Buds Pro, schimbând automat conexiunile. De exemplu, dacă primiți un apel în timp ce urmăriți YouTube pe cele două tablete, Galaxy Buds Pro va comuta automat pe smartphone. Puteți răspunde la apel atingând o dată Buds sau apăsând butonul „Apel” de pe telefonul smartphone.