Galaxy Tab S7+: Android nu a avut niciodată o tabletă atât de bună

1121
Sursa Foto: androidpolice.com

Samsung a lansat săptămâna trecută două tablete premium, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Ambele excelente. Cu design frumos, performanțe puternice și accesorii foarte utile. Dar oare costul merită? Dacă ne uităm la hardware-ul premium de la Galaxy Tab S7+, răspunsul este unul singur: În ciuda prețului mare merită!

La Galaxy Tab S7 și la Galaxy Tab S7+ Samsung a pus procesorul de ultimă generație Qualcomm Snapdragon 865+. Este același care alimentează cele mai performante smartphone-uri de azi. Opțiunile de memorie RAM și stocare au configurații de 6 /128 GB și 8 / 256 GB și există loc de mai mult cu un Micro-SD.

Ecran de 12,4 inch cu rezoluția 2.800 x 1.752 pe Galaxy Tab S7+

Samsung Galaxy Tab S7+ are un ecran Super AMOLED de 12,4 inch, cu rata de actualizare de 120 Hz. Samsung folosește ani de zile afișaje OLED în tablete, dar cel din S7+ este de departe cel mai bun. Este impresionant de luminos și vibrant, cu o rezoluție 2.800 x 1.752 pixeli. O baterie mare de 10.090 mAh ține luminile aprinse pe tableta Samsung. Și, desigur, un excelent stylus S Pen, acum cu o latență super-mică de 9 ms.

Primul lucru care iese în evidență la Tab S7+ este un design de super-clasă. Muchiile sunt subțiri și uniforme iar marginea laterală plată din metal periat, este surprinzător de subțire (5,75 mm), în ciuda unei greutăți aproape incredibile (575 g). Conform AndroidPolice, designul este de nivelul unui smartphone premium. Un alt element de efect este S Pen-ul care se atașează magnetic și se încarcă în același timp, pe partea din spate.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Difuzoare AKG cu Dolbi Atmos pe Tab S7+

Ecranul de 120 Hz arată de vis și este excelent pentru a afișa absolut orice, inclusiv felul cum recepționează scrisul S Pen-ului. Completează tabloul premium patru boxe stereo AKG cu Dolby Atmos, mai mult decât își dorește orice fan Samsung. Difuzoarele AKG sunt fantastice. Pe lângă tableta în sine, primim și o copertă Samsung și o tastatură. Coperta se atașează doar magnetic de spate la S7+, în timp ce tastatura se conectează prin pini Pogo de-a lungul marginii tabletei.

Tastatura include un rând de „16 taste intuitive de funcție” care aduc un pic de funcționalitate PC la Tab S7+ și are controale de volum, luminozitate și navigare. Tastatura este surprinzător de confortabilă pentru a tasta. Are un touchpad mare, cu unele intrări utile pentru gesturi și oferă taste funcționale, de la navigarea pe sistem Android până la accesarea Samsung Dex.

Preț de la 900 de euro pe varianta cu memorie de bază

Tot ce știm despre preț pentru moment este faptul că Galaxy S7+ începe de la 900 de euro varianta LTE. Sigur că acest preț este pentru modelul de bază cu minimul de RAM și stocare. Varianta 5G, tot pentru modelul de bază ca RAM și stocare, începe de la 1.100 de euro. Sigur că dacă doriți configurația 8 GB de RAM și 256 GB stocare, prețul va crește automat. Vedeți mai multe despre Samsung Galaxy Tab S7+ și Galaxy Tab S7 pe pagina noastră din iLoveSamsung.