Galaxy Tab S7 XL Lite: numele confirmat de certificarea Bluetooth SIG

441
Galaxy Tab S7 XL Lite numele confirmat de certificarea Bluetooth SIG
Sursa Foto: Voice.com

Samsung se pregătește să lanseze noi tablete din seria Galaxy Tab S7. Conform tuturor informațiilor compania va lansa tableta Galaxy Tab S7 Lite în curând. În paralel, compania ar putea dezvălui o altă tabletă în cadrul seriei Galaxy S7. O tabletă Samsung cu numele Galaxy Tab S7 XL Lite a vizitat recent site-ul web de certificare Bluetooth SIG.

Listarea pe Bluetooth SIG confirmă numărul modelului viitoarei tablete. Două dintre variantele enumerate pe site-ul de certificare Bluetooth SIG aparțin variantei 5G a tabletei. Aceste variante au numărul de model SM-T736B și SM-T736N. Acum privim mai atent la listarea tabletei tabletei Tab S7 XL Lite de pe site-ul de certificare Bluetooth. Această listare este o apariție inedită, până acum știam doar de Galaxy S7 Lite.

Galaxy Tab S7 XL Lite certificată de Bluetooth SIG

Samsung ar putea lansa o tabletă inedită din seria Tab S7 în perioada următoare. Samsung Galaxy Tab S7 XL Lite a fost certificată de Bluetooth SIG înainte de lansare. Listarea nu dezvăluie prea multe despre viitorul dispozitiv. Confirmă doar numerele de model ale mai multor variante, împreună cu apelativul dispozitivului. Că vor fi variante mai ieftine ale modelelor Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ este de așteptat.

Conform listării de pe Bluetooth SIG, dispozitivul va avea până la șase variante diferite, potrivit MySmartPrice. Este posibil ca acestea să fie variante Wi-Fi, 4G LTE și 5G. Dintre cele șase, două variante enumerate pe site-ul web Bluetooth SIG sunt modele 5G. Aceste două modele au numerele de model SM-T736N și SM-T736B. Alte numere de model menționate sunt SM-T735, SM-T730, SM-T737 și SM-T735N.

IPS (in-plane switching) este o tehnologie de ecran pentru afișajele LCD. IPS este o tehnologie LCD dezvoltată de compania japoneză Hitachi în 1996 pentru a îmbunătăți unghiul de vizualizare și reproducerea culorilor ecranelor.

Acestea sunt toate informațiile pe care le avem despre viitoarele tablete Samsung Galaxy. Specificațiile anterioare au sugerat un chipset Snapdragon 750G, o încărcare rapidă de 44W și un ecran LCD IPS de 12,4 inch pentru varianta mai mare. Dacă privim la abordarea actuală a Samsung față de tabletele din seria Galaxy S, Galaxy Tab S7 Lite va diferi de fratele său mai mare doar prin dimensiunea ecranului și capacitatea bateriei. Oricum ne așteptăm ca Samsung Galaxy Tab S7 XL Lite și fie superioară modelului doar Lite.