Galaxy Tab S8 Ultra fabricată cu tehnologia „BRS”, cu rame ultra-subțiri

368
Galaxy Tab S8 Ultra cu tehnologia BRS cu rame ultra subtiri
Sursa Foto: SamMobile.com

Dacă cele mai recente zvonuri sunt adevărate, Samsung este pe cale să facă cadrele de afișare mai subțiri ca niciodată. Se pare că Samsung lucrează la tehnologia „BRS” (Border Reduction Structure), o nouă tehnologie de afișare fără rame. Se presupune că BRS va fi folosită inițial la tableta Galaxy Tab S8 Ultra și de anumite modele de smartphone-uri premium.

Nu credem că este posibil ca seria Samsung Galaxy S22 să folosească noua tehnologie BRS, este încă prea devreme. Sunt informații că smartphone-urile Galaxy S22 pot ajunge pe rafturi la sfârșitul anului 2022, potrivit unui zvon transmis de @FrontTron. În ceea ce privește pe S8 Ultra, tableta va folosi tehnologia BRS doar pentru anumite porțiuni ale cadrului, potrivit SamMobile.

Tehnologie BRS pentru rame mai subțiri decât pe seria Galaxy S21

Această nouă informație nu oferă dimensiuni exacte, adică grosimea concretă a ramelor viitoarelor modele. Conform informației, numai anumite porțiuni vor fi foarte subțiri! Astfel ne așteptăm ca acestea să fie ramele laterale și probabil marginea de jos. Dar, rămâne de văzut ce va decide Samsung.

Tehnologia BRS – Border Reduction Structure va permite viitoarelor dispozitive Galaxy să aibă rame de afișare care vor fi mai subțiri decât cea mai subțire rama de pe Galaxy S21+. Sursa a amintit în postare doar rama inferioară a telefonului drept cea mai subțire, deși am argumenta că ramele laterale de pe Galaxy S21+ sunt chiar mai subțiri. Nu știm dacă aceste margini vor fi curbate sau nu.

Galaxy Note Edge a fost primul telefon Samsung cu o margine curbată (o singură margine). Galaxy S6 Edge a fost primul smartphone Samsung cu două margini curbate. A fost lansat la Mobile World Congress din 1 martie 2015.

Oricum ar fi, ramele la telefoanele emblematice sunt foarte subțiri. Așa că, dacă Samsung încearcă să le facă și mai subțiri cu această zvonită tehnologie BRS, s-ar putea să ne uităm la o nouă paradigmă de design. Mai ales acum că tehnologia UDC (camera sub-afișaj) nu mai este doar un zvon după lansarea Galaxy Z Fold 3.