Seria Galaxy Tab S9 FE primește Android 14 și One UI 6.0

295
Seria Galaxy Tab S9 FE primeste Android 14
Sursa foto: via samlover.com

Seria Galaxy Tab S9 FE a fost lansată de Samsung la începutul lunii octombrie. Ambele modele, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+, au fost lansate cu Android 13 și One UI 5.1 din cutie. Cele două tablete Fan Edition vor primi patru upgrade-uri ale sistemului de operare și cinci ani de corecții de securitate. Acum seria Galaxy Tab S9 FE primește Android 14 și One UI 6.0.

Luna trecută, Samsung a lansat actualizarea One UI 6 pentru tabletele din seria Galaxy Tab S9. Acum compania Samsung extinde aceeași actualizare la dispozitivele Fan Edition, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+. Este prima mare actualizare de Andrid, cele două modele vor primii în anii următori inclusiv Android 17 și interfața aferentă.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea One UI 6 se bazează pe Android 14, prin urmare are toate funcțiile noi care au fost dezvoltate de Google pentru smartphone-urile Android. În plus, Samsung a adus și câteva funcții noi pentru a-l face mai interesant și util. Mai precis, cea mai recentă iterație va aduce câteva îmbunătățiri noi caracteristicilor existente, inclusiv camera foto, galerie, vreme și multe altele.

Utilizatorii care dețin o tabletă din seria Galaxy Tab S9 FE primesc o nouă actualizare cu versiunile de firmware X516BXXU1BWK9 și X616BXXU1BWK9. De asemenea, noua actualizarea aduce și cel mai recent patch de securitate din noiembrie 2023. În prezent, actualizarea este disponibilă în mai multe țări europene și se va extinde în alte țări în zilele următoare.

Firmware-ul este adesea denumit „software pentru hardware”. Cu toate acestea sunt diferențe între firmware și software. Software-ul este instalat pe dispozitiv, în timp ce firmware-ul oferă instrucțiuni pentru a ajuta hardware-ul.

Dacă utilizați o tabletă Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+, acum puteți actualiza dispozitivele urmând câțiva pași. Accesați Setări, faceți clic pe Actualizare software, apoi atingeți prima opțiune, Descărcați și instalați. Apoi așteptați până când se termină căutarea. Dacă actualizarea este disponibilă, faceți clic pe butonul Descărcare.