Galaxy Tab S9 FE+ mai aproape de lansare, a primit certificarea FCC

251
Galaxy Tab S9 FE+ mai mai aproape de lansare
Sursa foto: via sammobile.com

Săptămâna trecută, la Galaxy Unpacked din Coreea, Samsung a dezvăluit trei tablete de ultimă generație: Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra. Aceste noi dispozitive au un procesor îmbunătățit și sunt certificate pentru prima dată cu IP68. Dar Samsung intenționează să lanseze mai multe tablete în următoarele câteva luni. Una dintre ele este Galaxy Tab S9 FE+, despre care au mai fost anterior informații.

Galaxy Tab S9 FE+ pare să fie aproape de lansare, deoarece a primit certificarea obligatorie FCC. Certificarea Federal Communications Commission (FCC) este un indiciu clar că respectivul dispozitiv este foarte aproape de lansare, potrivit SamMobile. Momentan, data lansării pentru Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ nu a fost dezvăluită de Samsung. Cu toate acestea, având în vedere certificarea FCC și specificațiile apărute, ne putem aștepta ca Samsung să le lanseze în următoarele câteva săptămâni.

Galaxy Tab S9 FE+ cu numere de model SM-X610 și SM-X616B

Tableta va avea un display cu diagonala de 12,4 inch (31,50 cm), similar cu Samsung Galaxy Tab S7 FE. Cu toate acestea, va aduce elemente interne actualizate. Am scris în urmă cu câteva săptămâni că Tab S9 FE+ va folosi cip-setul Exynos 1380 care alimentează telefoanele Galaxy A34 și Galaxy A54. Este mai rapid decât procesorul Snapdragon 750G aflat în versiunea 5G a Galaxy Tab S7 FE. Exynos 1380 la fel de puternic ca Snapdragon 778G folosit în versiunea Wi-Fi a Galaxy Tab S7 FE.

Certificarea FCC a tabletei dezvăluie că viitoarea tabletă are GPS, Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.3. În timp ce Wi-Fi 6 a fost prezent și pe Galaxy Tab S7 FE, Bluetooth 5.3 este mai nou și aduce conexiuni wireless mai eficiente. Viitoarea tabletă pare să aibă, de asemenea, o configurație cu dublă cameră, conform fotografiilor apărute.

Bluetooth este o tehnologie de comunicare fără fir care permite transferul de fișiere pe distanțe scurte. Cu versiunea Bluetooth 5.3 calitatea audio și durata de viață a bateriei va fi îmbunătățită și, în general, va exista o creștere a performanței.

Potrivit certificării FCC, Tab S9 FE+ are două modele: SM-X610 și SM-X616B. Prima este versiunea numai pentru Wi-Fi, în timp ce cea de-a doua este versiunea 5G. Informațiile anterioare susțin că Galaxy Tab S9 FE+ va avea difuzoare stereo, un cititor de amprente montat lateral și un S Pen.

Bateria viitoarei tablete destinată fanilor are numărul de model EB-BX818ABY. În plus, certificarea confirmă, de asemenea, că tableta va avea o încărcare rapidă de 45 W, un S-Pen, precum și suport pentru tastatură. În afară de aceste detalii, nicio altă specificație a tabletei nu este dezvăluită de certificarea FCC.