Galaxy Tab S9 FE poate costa aproape cât Galaxy Tab S9

292
Galaxy Tab S9 FE poate costa aproape cat Galaxy Tab S9
Sursa foto: sammobile.com

Primele presupuse detalii de preț pentru viitorul Galaxy Tab S9 FE au apărut și nu vor bucura pentru fanii tabletelor Android de gamă medie. Acestea sugerează că tableta Fan Edition a seriei Galaxy Tab S9 va ajunge pe piață la un preț mai mare decât Galaxy Tab S7 FE, lansată cu câțiva ani în urmă.

Dacă informațiile sunt corecte, tableta Galaxy Tab S9 FE, în varianta Wi-Fi, cu 6 GB de RAM și 128 GB de spațiu de stocare, va fi scoasă la vânzare în India la un preț de 63.000 INR. Asta înseamnă echivalentul a aproximativ 760 de dolari. Momentan informații despre prețul tabletei Galaxy Tab S9 Fan Edition au apărut doar în India, potrivit Sammobile. Aceste preț plasează tableta Fan Edition într-o categorie de preț similară cu cea a modelului de bază Galaxy Tab S9. Totuși, aceasta este o tabletă high-end spre deosebire de modelul FE de gamă medie superioară.

Galaxy Tab S9 FE costă aproximativ la fel ca un model high-end

Este de neînțeles ca Galaxy Tab S9 FE să coste cu doar ~40 de dolari mai puțin decât Galaxy Tab S9 de bază. Cu toate acestea, nu este imposibil. Este posibil dacă luăm în considerare recenta revizuire a politicii de prețuri de către Samsung. Aceasta a dus la creșterea prețurilor pentru unele dintre produsele Samsung Galaxy pe anumite piețe.

Cu toate acestea, nu este clar dacă aceste informații despre prețuri obținute de Roland Quandt (@rquandt) provin din surse Samsung sau de la comercianți terți. Vă amintim că Roland Quandt este o sursă bine informată și nu lansează informații speculative online. Dar, dacă acesta va fi prețul tabletei (760 USD) este probabil umflat, cum fac de obicei retaileri terți pre-lansare. Sperăm că Galaxy Tab S9 FE nu va costa atât.

Roland Quandt este un jurnalist german care publică multe informaţii, marea majoritate a acestora sunt în general corecte. El își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile pe Twitter sau pe site-ul german WinFuture.

Pentru comparație, Galaxy Tab S7 FE cu 4 GB de RAM (nu 6 GB), 64 GB de stocare (în loc de 128 GB) și conectivitate Wi-Fi a fost pusă în vânzare în vara anului 2021 pentru 530 USD. Între timp, Galaxy Tab S8, pe care Samsung l-a lansat nouă luni mai târziu, a debutat pentru 700$. A avut 8 GB de RAM și 128 GB de stocare. Și în mod clar, a existat o diferență de preț substanțială între acesta și modelul FE.

Această posibilă creștere de preț la Tab S9 FE ridică semne de întrebare și pentru varianta Galaxy Tab S9 FE+. Și deși lipsesc detaliile de preț pentru modelul Plus, în lumina acestei informații, ar putea costa aproape 1.000. Presupunem acest lucru având în vedere cât costă acum modelul Samsung Galaxy Tab S9+ (non-FE).