Seria Galaxy Tab S9 FE – prețuri și imagini oficiale

319
Samsung Galaxy Tab S9 FE si Galaxy Tab S9 FE+
Sursa foto: WinFuture & @rquandt

Seria Galaxy Tab S9 FE va fi lansată alături de alte produse marca FE în cursul acestui an. Acum un leaker renumit a dezvăluit primul set de imagini oficiale cu seria Galaxy Tab S9 FE. Probabil că vor ajunge mai târziu în acest an alături de Galaxy S23 FE și Galaxy Buds FE. Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ au un design cu aspect premium, cu rame subțiri ale afișajului, carcase metalice și suport S Pen.

Roland Quandt a publicat imagini oficiale ale seriei Galaxy Tab S9 FE. Postarea lui Quandt vine o zi după ce am aflat prețurile din Europa pentru tabletele Fan Edition. Prețurile pot varia în Uniunea Europeană din cauza taxelor și tarifelor diferite, dar acesta este punctul de plecare.

Seria Galaxy Tab S9 FE mai aproape de lansare

Galaxy Tab S9 FE cu ecran de 11 inch (27,94 cm) va începe de la 550 euro pentru modelul cu 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Varianta cu 256 GB și conectivitate 5G va costa 699€. Galaxy Tab S9 FE+ mai mare de 12,4 inch cu memorie de 8/128 GB va costa 750 de euro. Varianta cu memorie mai multă va fi mai scumpă.

După cum vedem în fotografii Galaxy Tab S9 FE are doar cameră orientată spre spate, spre deosebire de modelele anterioare. Se spune că tableta are o carcasă metalică care va fi disponibilă în culorile gri, lavandă, mentă și argintiu. Potrivit Noteboocheck, Samsung va oferi Galaxy Tab S9 FE+ cu aceleași opțiuni de culoare, deși cu un șasiu mai mare pentru a găzdui un ecran de 12,4 inch (31,50 centimetri).

Pe vremea romanilor florile de lavandă se vindeau cu 100 de denari lira (~27,4 grame). Prețul era aproximativ la nivelul unui salariu de o lună pentru un muncitor la fermă din Imperiul Roman, sau cincizeci de tunsori de la frizerul local!

Pe baza informațiilor anterioare, seria Galaxy Tab S9 FE va fi lansată până la sfârșitul acestui an cu Exynos 1380. Este un procesor octa-core aflat și în Samsung Galaxy A54. Chiar dacă este un procesor foarte bun, nu este la nivelul lui Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy aflat în seria Galaxy Tab S9.

Galaxy Tab S9 FE+ pare o versiune extinsă a fratelui său, dar cu o cameră suplimentară orientată la spate. Astfel, ambele tablete au rame subțiri în jurul afișajului și suport S Pen. Nu este clar dacă Samsung va lansa cele două modele cu Android 13 sau Android 14, dar cel mai probabil primul va fi la bord.