Seria Galaxy Tab S9 FE (Wi-Fi) primește actualizarea Android 14

239
Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi Android 14 update
Sursa foto: androidheadlines.com

La începutul lunii decembrie, Samsung a lansat actualizarea One UI 6.0 bazată pe Android 14 pentru seria Galaxy Tab S9 FE, modelele 5G. Acum Galaxy S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+, modele Wi-Fi primesc și ele actualizarea Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0. Lansarea a început în ultima zi din decembrie 2023, așa că ar putea dura ceva timp până când toată lumea primește actualizarea.

Versiunile Wi-Fi ale tabletelor din seria Galaxy Tab S9 FE primesc noua actualizare în mai multe țări din Europa, dar și în Australia. Numărul de versiune de firmware pentru modelul FE este X510XXU1BWK9, în timp ce versiunea pentru modelul FE+ este X610XXU1BWK9. Potrivit AndroidHeadlines, actualizarea va ajunge la utilizatori din întreaga lume în următoarele câteva zile.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Deoarece vorbim despre o actualizare majoră de Android, actualizarea lansată prin  OTA, este uriașă. Cântărește aproximativ 2GB și aduce o mulțime de modificări, noi funcții, îmbunătățiri funcționale și multe altele. Dacă aveți la dispoziție prea puține date mobile vă recomandăm să conectați tableta la o rețea Wi-Fi pentru a evita să rămâneți fără date mobile.

La fel ca versiunile 5G, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ numai Wi-Fi primesc și patch-ul de securitate din noiembrie cu această ocazie. Samsung a lansat deja actualizarea de securitate din decembrie la zeci de dispozitive Galaxy. Din ce vedem, duo-ul din seria S9 FE nu este suficient de norocos.

Prima rețea fără fir profesională (Wi-Fi – Wireless Fidelity) a fost dezvoltată sub marca ALOHAnet în 1969 la Universitatea din Hawaii și a devenit operațională în iunie 1971. Prima rețea wireless comercială WaveLAN a fost dezvoltată în 1986.

Samsung a lansat pe Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ în octombrie anul acesta. Tabletele au venit cu Android 13 One UI 5 din cutie. Seria Galaxy Tab S9 FE va primi, la fel ca modelele emblematice, patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Android 14 este prima actualizare majoră pentru cele două noi tablete Fan Edition. Duo-ul FE va primi încă trei actualizări de Android. Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ vor primi Android 15, Android 16 și Android 17 în viitor. Actualizările de securitate vor veni până la sfârșitul anului 2028. Așadar, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ mai au multă viață în ele.