Samsung Galaxy Unpacked Seul 2023 va avea loc pe 26 iulie!

237
Samsung Galaxy Unpacked Seul 2023
Sursă foto: Samsung Global Nevsroom

Gata, știm concret când va avea loc următorul eveniment Galaxy Unpacked. Samsung a trimis azi invitații la evenimentul „Join the Flip Side” pentru noua sa serie de smartphone-uri pliabile. Galaxy Unpacked Seul 2023 va avea loc pe 26 iulie, marcând primul Galaxy Unpacked al gigantului high-tech pe teritoriul său. Evenimentul va avea loc la Coex, unul dintre cele mai mari centre de convenții și expoziții din Coreea de Sud, începând cu ora 14:00, ora României.

Vino în călătoria noastră pentru a descoperi un Galaxy complet nou, în timp ce ne prezentăm cele mai noi tehnologii concepute pentru a deschide posibilități și a transforma vieți”. A spus Samsung în invitația sa, potrivit TheKoreaHerald. Samsung a spus despre primul său eveniment Galaxy Unpacked Seul, descriind locul ca „un loc în care cultura tradițională și viziunile futuriste se intersectează pentru a inspira tendințele globale și inovația care schimbă jocul”.

Este oficial: Galaxy Unpacked Seul va avea loc pe 26 iulie

Samsung va găzdui, de asemenea, un eveniment de vizionare live pe un ecran în aer liber, la Seoul Plaza, în fața Primăriei Seul. Vor fi, de asemenea, spectacole live înainte și după Unpacked în piață și cabine pentru ca oamenii să încerce noile dispozitive.

Începând cu primul Unpacked în martie 2010 în Las Vegas, Samsung a organizat evenimente Unpacked în orașe cheie din întreaga lume. Este vorba despre New York, San Francisco, Londra, Berlin și Barcelona. În februarie, a organizat un eveniment la San Francisco pentru a-și dezvălui smartphone-urile emblematice din seria Galaxy S23.

Coex Convention & Exhibition Center – Centrul de convenții și expoziții Coex (Coex) a fost deschis în 1979. Coex are patru etaje deasupra solului, cu 36.007 m² de spațiu expozițional. Coex are suprafață de expunere de 460.000 .

Samsung nu a specificat concret ce dispozitive va lansa la evenimentul Unpacked de la centrul de expoziții Coex. Se așteaptă ca Samsung să își prezinte noile smartphone-uri pliabile Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Nu vor lipsi nici seria Galaxy Watch 6 și tabletele emblematice din seria Galaxy Tab S9.

Sunt informații că Galaxy Z Flip 5 are un afișaj extern substanțial mai mare decât predecesorul său. Galaxy Z Fold 5 va avea o balama în formă de strop de apă pentru a reduce cuta ecranului intern. Cele mai recente dispozitive vor fi lansate la vânzare probabil pe 11 august în țările majore de pe glob.