După New York, Barcelona și Londra, Galaxy Unpacked va străluci și la Seul

275
Galaxy Unpacked 2023 Seul
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Înainte de începerea Galaxy Unpacked 2023 pe 26 iulie, care are loc în Seul, Coreea, pentru prima dată, Samsung a lansat reclame digital out-of-home (OOH) „Join the flip side” în principalele puncte de reper din întreaga lume. Samsung Newsroom a publicat două videoclipuri teaser înaintea evenimentului: „Alăturați-vă partea inversă” și „The Journey of Galaxy Unpacked”.

Galaxy Unpacked a început pentru prima dată în Las Vegas, când Samsung a participat la CTIA Wireless 2010. Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA) reprezintă industria de telecomunicații din America de Nord. În cadrul evenimentului, compania și-a prezentat viziunea pentru viitorul industriei telefoanelor mobile și a dezvăluit Samsung Galaxy S. Acesta a fost semnalul începutului călătoriei Samsung pentru a deveni pionier în inovația mobilă. Acum, la Galaxy Unpacked, primim cele mai recente inovații Samsung din acest domeniu.

Galaxy Unpacked – “Join the flip side” Takes Over the World

Reclamele digitale OOH prezintă tema generală a produselor care vor fi dezvăluite la Galaxy Unpacked de anul acesta. Acestea invită clienții să experimenteze „reversul” pentru ei înșiși. Șaptesprezece reclame digitale OOH sunt în prezent afișate în diferite locații din 13 țări. Amintim aici districtul Gangnam, Seul, Coreea; Turnul Seul și complexul COEX din Seul, Coreea; Times Square din New York City, SUA. Nu lipsesc locații precum: Piccadilly Circus din Londra, UK; CentralWorld din Bangkok, Thailanda; Tai Koo Li din Chengdu, China; și King Road Tower din Jeddah, Arabia Saudită.

King Road Tower este un turn de birouri cu 34 de etaje din Jeddah, Arabia Saudită. Turnul are cel mai mare ecran LED de publicitate din lume. Ecranul are ~10.000 mp și a fost proiectat, construit și instalat de compania franceză Citiled.

Întrucât Galaxy Unpacked din acest an va avea loc la Seul, videoclipul lansat pe 22 iulie reflectă atmosfera rapidă a animatului district Gangnam, unul dintre cele mai notabile repere din Seul. În plus, videoclipul descrie atmosfera mai multor repere globale diferite, prezentând caracteristicile unice ale fiecărei locații.

Galaxy Unpacked începe în scurt timp la Seul și în mare știm ce va lansa Samsung acolo. Vedetele evenimentului vor fi Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Vor fi sub lumina reflectoarelor și seria Galaxy Tab S9, dar și ceasurile inteligente din seria Galaxy Watch 6. Chiar și în ultimul moment suntem convinși că Samsung va mai avea cel puțin o surpriză pentru fanii săi. Evenimentul fiind pe teren propriu, gigantul tech trebuie să scoată ceva inedit din joben.

Galaxy Unpacked 2023 va începe la ora 14:00 ora României și poate fi urmărit live pe Samsung Newsroom.