Samsung Galaxy Upcycling premiat cu „Project of the Year 2018”

1054

Samsung Electronics America a anunțat că a fost numit câștigător al „Project of the Year 2018” – Proiectului Anului 2018, pentru programul Galaxy Upcycling de către Environmental Leader. Acest premiu onorează modul inovator și responsabil pentru mediu al programului Galaxy Upcycling, prin utilizarea materialelor unui produs pe tot parcursul ciclului lor de viață.

Environmental Leader este liderul publicațiilor care se ocupă de protecția mediului din SUA, prin publicații cu apariție zilnică, ținând companiile cu informații la zi despre energie, poluare, mediu și durabilitatea produselor.

Programul Samsung Galaxy Upcycling permite proprietarilor de telefoane Galaxy să-și modernizeze hardware-ul și software-ul telefoanelor Galaxy folosite, în produse noi, cum ar fi televizoare cu circuit închis, console de jocuri și dispozitive IoT. Programul pune la dispoziția utilizatorilor instrumentele necesare pentru transformarea dispozitivelor în tehnologie nouă, oferindu-le schimbările software și hardware necesare care permit noi funcționalități. Programul a fost creat de centrul de inovare al companiei Samsung, C-Lab, și a fost lansat în 2018.

Programul Galaxy Upcycling oferă o abordare inovatoare și responsabilă față de mediul înconjurător pentru consumatorii care doresc să-și reprogrameze tehnologia existentă pentru a avea funcționalități noi și diferențiate„, a declarat Michael Lawder, Senior Vice President of Customer Care la Samsung Electronics America. „Suntem onorați să primim acest premiu pentru programul nostru Galaxy Upcycling și pentru eforturile noastre continue de sustenabilitate pe tot parcursul ciclului de viață al produsului„.

Este pentru a doua oară în 2018 când programul Galaxy Upcycling a fost recunoscut și premiat în Statele Unite pentru eforturile inovatoare de reutilizare și reciclare a produselor. În luna ianuarie, programul Galaxy Upcycling a primit premiul U.S. Environmental Protection Agency’s – Cutting Edge Champion Award, Campionul Agenției pentru Protecția Mediului din SUA.

Agenția pentru Protecția Mediului din SUA a fost fondată în 1970 printr-un ordin semnat de Richard Nixon. Este o agenție independentă a guvernului federal al Statelor Unite pentru protecția mediului. În 2018, agenția avea 14.172 de angajați, ingineri, oameni de știință și specialiști în protecția mediului.

Premiile Environmental Leader pentru mediu recunosc companiile care oferă tehnologii inovatoare și soluții pentru durabilitate și probleme de mediu. În plus, dr. Dochul Choi, vicepreședinte senior al departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei Samsung Electronics America, a fost onorat ca lider de top în domeniul mediului în ultimii 75 de ani, pentru eforturile sale de a conduce managementul durabilității.

Premiile au fost acordate la Denver, Colorado, la o ceremonie în cadrul conferinței Environmental Leader & Energy Manager Conference.

SURSĂSamsung News