Tableta Galaxy View 2 certificată Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance

911

Samsung se pregătește cel mai probabil să adauge un alt dispozitiv la linia de comprimate Galaxy View. Compania sud-coreeană este în stadiu foarte avansat cu noua tabletă. Samsung Galaxy View 2 cu numărul de model SM-T927A a trecut în ultimele două zile atât de Bluetooth SIG, cât și de Wi-Fi Alliance.

Cu certificările obținute de la aceste două organisme o lansare în următoarele săptămâni este foarte posibilă. În timp ce site-ul web Wi-Fi Alliance menționează numai numărul modelului de tabletă, Bluetooth a confirmat numele Galaxy View 2. Conform AndroidHeadlines, tableta va fi preinstalată cu Android 8.0 Oreo și nu va lipsi cu siguranță Samsung Experience. Galaxy View 2 va susține Wi-Fi dual-band pe frecvențe de 2,4 GHz și 5 GHz împreună cu Bluetooth 5.0.

Tableta va fi disponibilă cel puțin în Statele Unite.

Pornind de la numărul de model SM-T927A, tableta va fi disponibilă prin intermediul operatorului de telefonie mobilă AT & T din SUA. O informație care susține această afirmație a apărut la sfârșitul lunii trecute. Informația în cauză a citat câteva surse, la curent cu acestă problemă, care au afirmat că tableta va fi comercializată de AT & T. Tot de aceleași surse s-a afirmat că tableta va purta numele de Galaxy View 2, succesoare directă a tabletei Galaxy View.

Tableta de primă generație Galaxy View a debutat în 2015, însă nivelul de vânzări nu a ajuns la cotele scontate de Samsung. Singura opțiune la acea dată a fost ca Samsung să abandoneze seria Galaxy View, pentru o vreme. Acum, după aproape trei ani, gigantul tehnic sud-coreean plănuiește un succesor care va include un afișaj puțin mai mic.

AT & T Inc. este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT & T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell după inventarea telefonului. În 2018, AT & T are aproximativ 274.000 de angajați.

Galaxy View 2 va avea un ecran de 17,5 inch, o reducere cu aproximativ un inch față de Galaxy View. Acest lucru ar trebui să reducă amprenta generală a tabletei și greutatea acesteia, făcând puțin mai ușoară pentru deplasări ocazionale.

Samsung ar putea păstra afișajul de 1080p și se spune că include un procesor Exynos asociat cu 3 GB de memorie RAM, dar încă nu avem o confirmare în acest sens. Unele caracteristici importante ale companiei Samsung precum S-Pen și DeX nu vor fi suportate de viitoarea tabletă. Acestea ar fi putut aduce noi niveluri de productivitate, mai ales datorită suprafeței mari de afișare.

Nu avem nici o informație în momentul de față despre preț. Sigur Samsung poate prețui pe Galaxy View 2 aproape de nivelul de 600 $, cât a costat și Galaxy View.