Samsung Galaxy Watch 3 poate fi lansat în câteva zile

1108
Sursa Foto: @evleaks

Despre următorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 3 se vorbește deja de mai mult timp. Am ajuns deja să știm multe dintre specificațiile sale și am văzut fotografii cu acesta. Astăzi, un nou indiciu susține teoria prezentării iminente. Samsung a menționat produsul pe mai multe pagini ale site-ului său oficial, acest lucru întâmplându-se de obicei înainte de o lansare.

Samsung va dezvălui în curând ceasul inteligent Galaxy Watch 3, cu siguranță. Într-adevăr, gigantul tech a publicat pe site ceasul cu numărul de model SM-R850 și SR-R845F. Aceste două modele, încă necunoscute, sunt conform tuturor informațiilor ale smartwatch-ului Galaxy Watch 3. Cum s-a întâmplat de mai multe ori se pare că a fost un exces de zel al unuia dintre redactori, postarea fiind ștearsă ulterior.

Galaxy Watch 3 poate fi lansat și săptămâna aceasta

Această mențiune sugerează o iminentă oficializare a produsului. Ar putea fi anunțat oricând în perioada imediat următoare, poate chiar în această săptămână. Au fost zvonuri că Watch 3 va fi anunțat mai repede de luna august, când va fi lansată seria Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G. Probabil pentru a nu încărca prea mult acest eveniment, Samsung a decis să lanseze separat pe Watch 3, posibil alături de Galaxy Tab S7.

Ultimele zvonuri via, PhonAndroid, indică o prezentare pe 8 iulie, cu o lansare la vânzare pe 22 iulie. Acest lucru ar fi confirmat prin apariția bruscă a acestor modele pe site-ul oficial Samsung. Avantajul este că nu va dura prea mult timp pentru a avea această confirmare. Oficial gigantul tech nu a anunțat nimic până acum.

Primul ecran tactil a fost realizat Frank Beck și Bent Stumpe la CERN, la începutul anilor 1970. În 1994, IBM Simon a fost lansat ca primul smartphone cu ecran tactil. A fost conceput și proiectat de IBM și, fabricat de Mitsubishi Electric. Avea mesagerie, fax, PDA, procesare de texte, jocuri etc.

Ca amintire, Galaxy Watch 3 este urmașul modelului Galaxy Watch, chiar dacă nu este numit Watch 2. Se pare că Samsung a luat această decizie pentru a evita confuziile cu modelul Active 2. Viitorul ceas inteligent fi disponibil în nouă modele separate, lucru confirmat prin apariția mai multe versiuni pe site. Cele două dimensiuni disponibile ar fi: una de 41 mm și alta de 45 mm.

Viitorul smartwatch Samsung are un ecran tactil AMOLED, senzor cardiac, GPS și este rezistent la apă. Acesta va fi vândut la un preț între 400 și 600 de dolari în funcție de model. Va avea și o nouă interfață a sistemului de operare Tizen, printre altele.