Samsung Galaxy Watch 3 Titanium: luxul combinat cu durabilitatea

729
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Toate caracteristicile smartwatch-ului Samsung Galaxy Watch 3 sunt acum disponibile într-un nou material elegant și ușor – titan. Samsung a anunțat modelul Galaxy Watch 3 Titanium, cu toate funcțiile de ceas inteligent preferate, într-un nou design distinct.

Samsung Galaxy Watch 3 se mândrește cu toată măiestria unui ceas de ultimă generație. Este construit din materiale premium, are o rama rotativă uimitoare și un design de excepție. Acum, pentru prima dată, Samsung a creat un model de ceas inteligent din titan. Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3 este elegant și ușor, dar și mult mai durabil.

Galaxy Watch 3 Titanium cu o curea în Mystic Black

Oferind un design holistic și luxos, ceasul cu o carcasă metalică din titan va fi inclus în cutie. Cureaua vine în MysticBlack – negru mistic, pentru a completa corpul ceasului inteligent și are o textură care se potrivește cu aspectul modelului Titanium. În plus, este ușor să reglați lungimea curelei, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Samsung Galaxy Watch 3 Titanium se mândrește cu toate caracteristicile preferate aflate pe Watch 3. În plus față de designul luxos, modelul cu o carcasă din titan al ceasului inteligent Galaxy Watch 3 este o ofertă versatilă care combină o potrivire confortabilă cu o experiență cuprinzătoare de funcții de sănătate și wellness.

Titanul este al nouălea cel mai răspândit element din scoarța terestră. A fost descoperit de William Gregor în 1791 și numit de Martin Heinrich Klaproth după Titanii din mitologia greacă. Este un metal argintiu, lucios, dur și foarte rezistent.

Sub capotă, smartwatch-ul are aceleași componente interne cu ceasul original Watch 3. Are funcții avansate de monitorizare a sănătății, inclusiv măsurarea tensiunii arterială și monitorizarea ECG. Monitorizarea tensiunii arteriale și ECG-ul sunt disponibile în prezent numai în Coreea de Sud.

Titanul Samsung are și alte capacități de fitness și wellness – inclusiv măsurarea oxigenului din sânge (SpO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului. Acest dispozitiv și software-ul conex nu sunt destinate utilizării în diagnosticarea unei boli sau a altor afecțiuni. Dacă măsurătorile depășesc limitele normale trebuie să vă adresați unui medic specialist!

Samsung Galaxy Watch 3 Titanium va fi disponibil începând cu 18 septembrie. În Europa va costa aproximativ 630 de euro. Sigur că disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau operatorul de telefonie mobilă, conform News Samsung. La lansare, va veni într-o variantă Bluetooth de 45 mm în culoarea Mystic Black.