Posibilă prezentare a lui Galaxy Watch pe 30 august la IFA 2018 Berlin

1067

Samsung va prezenta în curând două modele noi de smartwatch-uri cu denumirea de Galaxy Watch. Compania Samsung a anunțat o conferință de presă pentru 30 august, cu o zi înainte de debutul IFA Berlin 2018. Pe invitația pentru această conferință aparent sunt afișate diferite dispozitive. În consecință, Samsung va prezenta probabil un nou televizor, un frigider, o mașină de spălat și (din nou) pe Galaxy Note 9.

Un smartwatch nu este pe invitație, dar asta nu înseamnă că Samsung nu ar putea să dezvăluie Galaxy Watch la Berlin.

Producătorul sud-coreean Samsung va prezenta pe Galaxy Note 9 la New York, joi 9 august. Datele tehnice și un videoclip promoțional au confirmat deja multe din ce aduce noul phablet. De mai mult timp, au fost speculații că Samsung va folosi evenimentul din Statele Unite pentru a prezenta și cele două modele noi de smartwatch.

Acum, o invitație la conferința de presă organizată de Samsung cu o zi înainte de începerea expoziției IFA Berlin 2018, pe 30 august la ora 10:45 în sala City Cube, invitație apărută pe site-ul IFA 2018, ne lasă puțin pe gânduri. În 2017, Samsung a prezentat tracker-ul de fitness Gear Sport la IFA Berlin. La IFA 2016, compania high-tech a prezentat Samsung Gear S3. Samsung Galaxy Watch ar trebui să fie un succesor direct al ceasului Gear S3. Samsung a ales un nou nume pentru cele două smartwatch-uri. În loc de un Samsung Gear S4, va exista acum un Samsung Galaxy Watch. Posibil un Samsung Galaxy Watch Classic și un Galaxy Watch Frontier.

Galaxy Watch a primit deja certificatele necesare pentru lansarea pe piață, astfel încât nimic nu împiedică prezentarea. În iulie, s-a spus iarăși că Samsung ar putea prezenta smartwatch-ul împreună cu Note 9. Cu toate acestea, este mult mai probabil ca smartwatch-ul să vadă cu adevărat lumina zilei doar la sfârșitul lunii august – astfel încât Note 9 să fie la New York în centrul atenției.

IFA Berlin -Internationale Funkausstellung Berlin, este o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în 1924 iar până în 1939 a fost un eveniment anual. Din 1950 până în 2005, expoziția a fost organizată odată la 2 ani, după aceea din nou anual. IFA este cel mai mare show-tech din Europa.

Până în prezent nu cunoaștem foarte multe detalii cu privire la noul smartwatch, o imagine a apărut deja în presă, un Galaxy Watch în „Rose Gold”. Cu toate acestea, conform unei informații, Samsung Galaxy Watch va veni cu sistemul de operare Tizen 4.0 din cutie. Ne așteptăm să obținem mai multe informații concrete odată cu apropierea datei de lansare.

În mod tradițional, în ultimii ani, compania sud-coreeană a ales Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) la Berlin ca locație și timp de prezentare a ceasurilor sale inteligente.

VIAAreaMobile
SURSĂCurved