Pe Galaxy Watch 4 aplicațiile Android vor fi mai ușor de instalat

498
Pe Galaxy Watch 4 aplicatiile Android vor fi mai usor de instalat
Sursa Foto: SamMobile.com

Vor mai trece câteva săptămâni până când vom vedea noile ceasuri inteligente Samsung cu funcționare Wear OS în acțiune. Dar momentan nu știm prea multe despre noul sistem de operare de la bordul viitoarelor smartwatch-uri Galaxy Watch 4. Wear OS este o nouă platformă pentru ceasurile inteligente la care Google și Samsung au colaborat.

Recent am scris despre procesorul și capacitatea de stocare de bază ce va fi pe Galaxy Watch 4. Știm, de asemenea, cum vor arăta culorile datorită unei serii de randări care au apărut online. Conform Universmartphone, acum, Google a detaliat ce are în magazin pentru Wear OS printr-o postare pe blog.

Instalarea aplicațiilor simplificată pe Galaxy Watch 4

O viitoare actualizare a Play Store va permite utilizatorilor să descarce aplicațiile Wear OS direct pe un smartwatch conectat. Este o experiență mult mai simplificată. Acum trebuie să jonglați între Galaxy Store și Samsung Wearable doar pentru a instala o față de ceas. Deși postarea nu o menționează în mod explicit, este foarte probabil să aveți nevoie de o conexiune Bluetooth activă între smartwatch și smartphone-ul conectat.

Interfața Play Store a ceasurilor inteligente cu funcționare Wear va primi și un strat proaspăt de vopsea. Acum va folosi principiile Material You pe care Google le-a prezentat la Google I / O, plasând informațiile importante în fața și centru. Samsung Galaxy Watch 3 sau Samsung Galaxy Watch Active 2 nu beneficiază de așa ceva.

Material You este „noua modalitate a Google de a gândi la design”. Cu Material You, Google dorește ca designul să accepte emoția și cererea oamenilor de „mai multă expresivitate și control asupra dispozitivelor lor personale”.

În cele din urmă, orice achiziții în aplicație efectuate prin intermediul Magazinului Play de pe ceas vor fi trimise în browserul smartphone-ului conectat, unde va trebui să fie autorizate. Google completează lucrurile spunând că actualizarea va fi lansată pe dispozitivele eligibile în următoarele săptămâni.

Presupunem că viitoarele ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch 4 cu Wear OS vor avea deja toate aceste caracteristici.