Galaxy Watch 4 vă permite să alegeți între doi asistenți virtuali

364
Galaxy Watch 4 va va permite sa alegeti intre doi asistenti virtuali
Sursa Foto: androidheadlines.com

Conform ultimelor informații Samsung Galaxy Watch 4 vă va permite să alegeți între doi asistenți virtuali. Cu alte cuvinte, veți putea alege între Bixby și Google Assistant. Bixby este propriul asistent virtual al Samsung, în timp ce Google Assistant este al lui Google, așa cum spune și numele său. Asistentul Google este considerabil mai popular și veți putea opta pentru acesta pe viitorul smartwatch Samsung.

După cum mulți dintre voi știți, Galaxy Watch 4 va fi livrat cu noua versiune Wear OS 3. Pe deasupra, va include și interfața One UI Watch. Google și Samsung au lucrat împreună pentru ca acest lucru să se întâmple, atât noul sistem de operare cât și noua interfață.

Galaxy Watch 4 poate fi folosit cu Bixby sau Google Assistant

Mai multe generații anterioare de ceasuri Samsung rulează Tizen, propriul sistem de operare al companiei. Pe acele ceasuri, nu prea aveai de ales, nu puteai folosi Asistentul Google. Ei bine, lucrurile se schimbă cu Galaxy Watch 4. Aceste informații, via AndroidHeadlines, provin de la tipsterul Snoopy. Chiar dacă informația a fost preluată de toate site-urile din domeniu, ea nu este momentan confirmată nici de Samsung, nici de Google. Va trebui să așteptăm informații oficiale pentru a fi siguri.

Cu toate acestea, dacă acest lucru ajunge să fie adevărat, va face mulți oameni fericiți. Asistentul Google este  unul dintre cei mai buni asistenți virtuali de pe piață în acest moment. Mulți utilizatori spun chiar că este cel mai bun. A avea acces la acesta pe unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente de pe piață nu este cu siguranță un lucru rău.

Google Assistant a debutat în mai 2016. În 2020, Asistentul Google este deja disponibil pe mai mult de 1 miliard de dispozitive. Este disponibil în peste 90 de țări și în peste 30 de limbi și folosit de ~500 de milioane de utilizatori lunar.

Galaxy Watch 4 va ajunge în două variante. Modelul obișnuit „Galaxy Watch 4” și „Galaxy Watch 4 Classic”. Fiecare dintre ele va veni în două dimensiuni, deci veți avea de unde alege. Din tot ce știm până acum despre aceste ceasuri sunt mai performante decât precedentul Galaxy Watch 3.

Samsung va anunța noua sa serie de ceasuri inteligente pe 11 august, în cadrul viitorului eveniment „Unpacked”. Totuși, aceste două ceasuri nu sunt singurele produse pe care le va prezenta Samsung. De asemenea, primim pe Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și setul wireless Buds 2. Deci, sunt multe motive să așteptăm cu nerăbdare ora 17:00 din 11 august.