Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition lansat în țările arabe

246
Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition a fost lansat în mai multe țări din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Ediția galactică a ceasului se bazează pe varianta Galaxy Watch 6 Classic, completată cu ramă rotativă iconică „Black Astro”. Fața superioară a acelei lunete este împodobită cu reprezentări de stele și constelații. Cadrul de ceas inclus pe acest model – care folosește ca și cadran cu un cer înstelat uimitor în nuanțe violete – se bazează pe designul unui astrolab.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition are un design inspirat de astrolab pe ramă. o lunetă rotativă „Black Astro”.Un astrolab este un instrument străvechi care i-a ajutat pe oamenii de știință și pe călători să cunoască timpul și să-și găsească drumul în timp ce călătoresc. Cadranul la Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition este o minunăție ce putea fi făcută numai numai de Samsung.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition – o capodoperă

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition va fi disponibil doar în regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord). Este un omagiu de la Samsung adus moștenirii regiunii de contribuții inovatoare și științifice în astronomie, matematică și timp. Ceasul inteligent în ediție limitată va fi disponibil în Bahrain, Egipt, Irak, Iordania, Kuweit, Maroc, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Turcia și Emiratele Arabe Unite. Este un ceas foarte elegant și este păcat să nu fie comercializat la nivel global în viitor.

Bahrain este o țară insulară din Orientul Mijlociu, un arhipelag din sudul Golfului Persic. Țara este unită cu Arabia Saudită printr-un pod lung de 25 km, pe care se află o autostradă. Bahrain este unul dintre așa-numitele paradisuri fiscale.

Watch 6 Classic Astro Edition vine într-o singură dimensiune (47 mm). Ceasul are o ramă „Astro Bezel” cu arabescuri drăguțe care înfățișează constelații, stele și alte corpuri spațiale. Pachetul Astro Edition vine la pachet cu o curea din material textil suplimentar, obiecte de colecție cu tematică Astro Edition și câteva caracteristici software exclusive. De exemplu un cadran special de ceas cu o complicație de busolă, fazele lunare/solare și multe altele.

Ediția Astro împărtășește multe caracteristici cu Galaxy Watch 6 Classic standard, potrivit SamMobile. Aceasta include caracteristici fizice, cum ar fi dimensiunea de 47 mm și cipul Exynos W930 de 1,4 GHz. Pentru unii, diferențele pot părea minime, dar Astro Edition oferă un amestec unic de tehnologie și tradiție.

Ceasul Astro Edition permite utilizatorilor să urmărească mișcările soarelui și lunii chiar de la încheietura mâinii, datorită cadranului exclusiv al ceasului. Samsung a spus că aceasta ediție este „prima dintre mai multe colecții de ceasuri în ediție limitată” care vor urma. Ceasul costă 1.999 AED (dirhami) în Emiratele Arabe Unite, aproximativ 505 euro, pe site-ul Samsung de acolo.