Acasă Stiri Galaxy Watch Active, un excelent ceas sport inteligent

Galaxy Watch Active, un excelent ceas sport inteligent

Galaxy Watch Active este cel mai nou smartwatch de la Samsung. Ceasul inteligent este conceput pentru sportivii care doresc să se antreneze, pentru cei pasionați de sport și fitness, care vor să-și monitorizeze activitatea sportivă. Galaxy Watch Active vine cu foarte multe caracteristicii indispensabile pentru monitorizarea sănătății.

Luna trecută gigantul tech Samsung a anunțat o serie de produse foarte interesante. În primul rând, desigur, ediția jubiliară de 10 ani a celebrei serii S. De asemenea, a fost lansat primul smartphone pliabil, Samsung Galaxy Fold. În plus, producătorul coreean a prezentat un set de căști wireless Galaxy Buds. Și nu în ultimul rând, Samsung a introdus două noi smartwatch-uri, Galaxy Watch Active și Galaxy Fit.

Galaxy Watch Active ajută la atingerea obiectivelor de sport și sănătate

La mijlocul anului trecut Samsung a lansat primul său Galaxy Watch, acest smartwatch a fost introdus în loc de Samsung Gear S4. Noile modele se bazează pe acest ceas cu sistemul de operare Tizen. Galaxy Active este un ceas sport subțire, cu ajutorul căruia puteți urmări cu ușurință toate activitățile sportive. Ceasul inteligent oferă consultanță activă, permițându-vă să vă îmbunătățiți performanțele în materie de sport.

Astfel, vă puteți stabili obiectivele de sănătate zilnice, prin mișcare, prin exerciții sau pur și simplu prin plimbare. Noul smartwatch Samsung utilizează senzori speciali pentru a recunoaște automat șapte tipuri de activități. Utilizatorii își pot seta o interfață de ceas dorită. În plus, GPS-ul este integrat și ceasul este certificat 5ATM.

5ATM înseamnă că smartwatch-ul este rezistent la apă până la 50 de metri în adâncime timp de 10 minute. Evaluarea ATM este un standard internațional care vă arată numărul de „atmosfere” la care dispozitivul rezistă atunci când este nemișcat sub apă. La fiecare 10 m de adâncime se adaugă o atmosferă de presiune, de aici și ratingul 5ATM.

Samsung Galaxy Watch Active este echipat cu un senzor pentru ritm cardiac. Acesta vă anunță imediat atunci când bătăile inimii sunt anormale. Acest smartwatch avansat detectează, de asemenea, nivelul de stres. Vă puteți reduce și echilibra nivelul de stres cu funcția care vă recomandă anumite exerciții de respirație. După un anumit și scurt exercițiu de respirație nivelul de stres poate reveni la un nivel normal.

Ceasul inteligent Samsung este, de asemenea, echipat cu o funcție de transformare a vorbirii în text. Mesajele text pe care doriți să le trimiteți pot fi înregistrate, după care smartwatch-ul transformă cuvintele în text. Doar verificați-l, adăugați eventual și un emoticon și trimiteți-l!

Galaxy Watch Active poate monitoriza patru etape de somn

Galaxy Watch Active nu doarme niciodată, chiar dacă voi o faceți. Chiar și în timpul somnului, acest ceas inteligent vă supraveghează. Ceasul recunoaște patru etape diferite de somn și vă permite să știți dimineața cum ați dormit noaptea. Aveți nevoie de o cană de cafea? Sau sunteți gata imediat să începeți ziua.

Durata de viață a bateriei este, de asemenea, îmbunătățită, o dată încărcat puteți utiliza smartwatch-ul pentru mai mult de 45 de ore. În plus, ceasul este echipat cu o funcție wireless Power Share. De exemplu, puteți încărca Watch Active cu noul dvs. Samsung Galaxy S10.

Noul ceas inteligent Samsung este disponibil în patru culori: negru, verde, roz și argintiu. Galaxy Watch Active este la vânzare la un preț de aproximativ 180 de euro.

Stiri

Galaxy S22 Ultra va avea cea mai bună cameră zoom realizată vreodată

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai bun smartphone în materie de camere foto de pe piață.  Acest lucru se datorează camerei...

Samsung dezvoltă o tehnologie avansată de ambalare a cipurilor

Samsung a declarat vineri că a dezvoltat o nouă tehnologie avansată de ambalare a cipurilor pentru aplicații de înaltă performanță. Gigantul tech...

Galaxy Z Fold 2: rezistența la praf este inspirată de aspiratoarele Samsung!

Samsung tocmai a împărtășit o poveste uimitoare care spune multe despre provocările de a proiecta primele modele de smartphone-uri pliabile. Samsung Galaxy...

Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy...

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...