Galaxy Watch Active și Galaxy Buds sunt la vânzare în întreaga lume

964

Galaxy Watch Active și căștile wireless Galaxy Buds au fost lansate în același timp cu seria aniversară Galaxy S10. Acum smartphone-urile Samsung sunt deja pe piață și la fel s-a întâmplat cu ceasul inteligent și căștile wireless. Ceasul inteligent este conceput pentru cei pasionați de sport și fitness, pentru antrenamente sau plimbări în aer liber. Căștile wireless sunt elegante, comode și fără fir și, pot fi folosite în orice ocazie pentru a asculta muzică sau pentru apeluri.

Samsung Galaxy Watch Active. Cel mai nou smartwatch Samsung , Galaxy Watch Active, este acum la vânzare. Se presupune a fi succesorul lui Gear Sport, ceasul de fitness lansat de Samsung în 2017. La fel și acest Watch Active este un ceas destinat pentru iubitorii de fitness. Vă asigurăm însă că poate face mult mai multe.

Gigantul tech a surprins pe toată lumea cu acest ceas când a eliminat rama rotativă. Pentru a continua cu surprizele, compania a pus pe Galaxy Watch Active și un ecran mai mic. Cu toate acestea, ceasul compensează prin caracteristicile oferite. Samsung se concentrează mai mult pe funcțiile legate de sănătate și fitness cu Galaxy Watch Active, potrivit IotGadgets. De la monitorizarea tensiunii arteriale până la exerciții de respirație ghidată, ceasul oferă caracteristici multe și bune.

Caracteristici excelente la un preț de aproximativ 180 €

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Watch Active dispune de un afișaj AMOLED circular de 1,1 inch cu rezoluție 360 ​​x 360. Are procesorul dual-core Exynos 9110, cuplat cu 768 MB de memorie RAM și spațiu de stocare de 4 GB. Ceasul rulează Tizen 4.0.0.3 din cutie. Smartwatch-ul are o baterie de 230 mAh, care ar trebui să-i ofere o durată de viață comparabilă cu smartwatch-urile Samsung anterioare. Și, se încarcă wireless!

Printre caracteristicile mai are standardul militar american MIL-STD-810G, IP68, GPS-ul încorporat și suportul NFC. Ceasul dispune de toți senzorii de bază, cum ar fi accelerometrul, giroscopul, barometrul și senzorul de lumină ambientală. De asemenea, acceptă unele aplicații populare terțe, cum ar fi Under Armor, Spotify și Strava. Galaxy Watch Active se vinde la un preț relativ accesibil de aproximativ 180 de euro și este disponibil în argintiu, negru, roz-trandafiriu și verde deschis.

Strava este o companie fondată în 2009 și are sediul în San Francisco, California. Software-ul său este folosit pentru urmărirea activităților de ciclism, alergare și înot, prin GPS. Utilizatorii pot înregistra și încărca activități fizice, iar software-ul furnizează statistici cum ar fi distanța, ritmul, ritmul cardiac și altitudinea, precum și comparații cu alte activități ale utilizatorilor.

Samsung Galaxy Buds. Galaxy Buds este cel bun set de căști fără cablu pentru o experiență perfectă în mișcare. Cu un design elegant și frumos, dimensiuni compacte, o formă confortabilă pentru ureche, controale ușoare și sunet clar sunt un companion perfect în orice moment.

Cu sunet reglat de AKG și Enhanced Ambient Sound puteți să auziți foarte clar mediul înconjurător, chiar și în timp ce căștile auriculare sunt în urechi. AKG este o marcă Harman, iar Harman, la rândul său, este o companie deținută de Samsung.

Galaxy Buds ideale pentru purtat la antrenamente, pe stradă sau la birou

Microfonul Adaptiv Dual utilizează un microfon interior și un microfon exterior în fiecare cască. În acest fel puteți vorbi fără probleme în orice mediu, în special în cele zgomotoase și vocea se va auzi foarte clar. Dimensiunea lor compactă le face super portabile și ușor de transportat în buzunarul de la pantaloni sau în geantă. Stau fixate foarte bine în ureche și sunetul este foarte puternic. Designul lor le fac rezistente la stropi și oferă Quick Ambient Mode pentru o mai bună comoditate, atât la ascultarea melodiilor preferate, cât și în timpul apelurilor hands-free. Potrivit PhoneArena, sunt ușor de purtat la birou, pe stradă sau la activități sportive.

Samsung oferă Galaxy Buds în alb, negru și un galben strălucitor – Yellow Canary. Fiecare cască separat are o baterie de 58 mAh, iar carcasa are una de 252 mAh. Oferă până la șase ore de ascultare cu o singură încărcare. Se încărcă wireless prin PowerShare de la Galaxy S10.

Căștile au fost oferite de Samsung ca bonus pentru cei care au pre-comandat unul dintre telefoanele Galaxy S10. Prețul lor de vânzare separat de telefon este de aproximativ 115 euro.