Smartwatch-ul Galaxy Watch Active vă poate găsi telefonul!

1559

Puteți face multe lucruri cu un smartwatch Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Au fost utilizatori care și-au pus întrebarea: Poate Galaxy Watch să-mi găsească telefonul? Desigur, poate! Găsirea telefonului dvs. rătăcit pe undeva este unul dintre lucrurile pe care le pot face cele două smartwarch-uri Samsung.

Dacă ați împerecheat împreună dispozitivele, smartphone-ul pe care îl folosiți și Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active, folosiți-vă unul din ceasurile inteligente pentru a găsi mai repede telefonul. Este mai ușor decât credeți! Aplicația de făcut este deja preinstalată pe smartwatch-ul dvs., astfel încât această funcție funcționează din cutie.

Foarte ușor de găsit telefonul cu Galaxy Watch prin Find My Phone

Nu este mare lucru, Trebuie doar să urmați câțiva pași și problema se rezolvă mai repede decât timpul alocat citirii acestui articol. Caracteristica cu siguranță este la îndemână și mai ales foarte utilă, în special dacă aveți un obicei de a vă pune telefonul în locuri diferite de fiecare dată. Trebuie să specificăm că această caracteristică, Find My Phone nu vă va ajuta deloc în cazul în care smartphone-ul este oprit sau este activat modul Avion.

Telefonul rătăcit poate fi găsit cu Samsung Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Se poate face acest lucru chiar dacă nici unul din cele două smartwatch-uri Samsung nu este asociat cu telefonul prin Bluetooth. În acest caz, utilizează Wi-Fi pentru a se conecta de la distanță la telefon. Este similar cu utilizarea caracteristicii Samsung Find My Phone.

Modul Avion este o configurație care taie toate conexiunile de rețea. Modul avion deconectează: rețeaua de telefonie (nu puteți trimite sau primi apeluri sau SMS). Deconectează 3G, 4G, GPS-ul și conexiunea Bluetooth. Anumite funcții, cum ar fi aplicațiile offline, redarea multimedia, cameră foto, ceas și funcțiile sale sunt funcționale.

Pentru a face acest lucru, lansați pur și simplu aplicația „Găsiți telefonul meuFind My Phone„, în Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Apăsați pe butonul Start și dacă dispozitivele sunt asociate prin Bluetooth, va începe imediat să caute telefonul. Veți vedea „Găsirea telefonului meu” – Finding my phone” pe telefon, pe măsură ce acesta vibrează și sună la volum maxim.

Caracteristica nu funcționează dacă telefonul este oprit sau în modul Avion

Puteți utiliza în continuare Galaxy Watch pentru a găsi telefonul chiar și atunci când nu se află în raza Bluetooth. Conectați-l la o rețea Wi-Fi și efectuați aceiași pași. Aplicația vă va informa că procesul poate dura ceva timp, deoarece va încerca să caute telefonul de la distanță. Opțiunea „Găsiți telefonul” – Locate phone” poate fi utilizată în ambele cazuri (Wi-Fi / Bluetooth) pentru a obține o locație aproximativă a locului unde se află smartphone-ul.

Caracteristica evident nu va fi de mare folos în cazul în care telefonul dvs. smartphone este oprit sau se află în Modul Avion. Funcționalități avansate, cum ar fi ștergerea de la distanță a datelor telefonului, nu sunt, de asemenea, posibile din versiunea smartwatch a aplicației Găsiți telefonul meu. Acest lucru nu scade cu nimic din faptul că aceasta este o caracteristică elegantă pe care o aveți pe smartphone-ul dvs. și funcționează foarte bine.