Galaxy Watch certificat de o altă autoritate de reglementare

1009

Este aproape sigur că Samsung va lansa smartwatch-ul Galaxy Watch, sau mai multe smartwatch-uri dacă luăm în considerare toate variantele, alături de Galaxy Note 9 la evenimentul Unpacked din 9 august la New York. Smartwatch-ul numit oficial Galaxy Watch, a obținut toate aprobările de reglementare necesare în perioada premergătoare lansării, cea mai proeminentă fiind aprobarea comisiei americane FCC primită la începutul acestei luni.

Acum, Galaxy Watch a eliminat încă un obstacol de reglementare prin obținerea certificării de la Agenția Națională de Cercetare Radio din Coreea de Sud (NRRA). National Radio Research Agency (NRRA) este echivalentul sud-coreean al FCC. Patru variante diferite ale ceasului inteligent Galaxy Watch au fost certificate de NRRA, aceste au numerele de model: SM-R800, SM-R805N, SM-R810 și SM-R815N, numere de model valabile pentru Coreea de Sud. Aceste variante se referă, probabil, la opțiunile de dimensiune a ecranului și la versiuni LTE. Această certificare nu dezvăluie nimic remarcabil sau nou despre aceste dispozitive.

Numerele de model din America de Nord sunt SM-R815U pentru Statele Unite și SM-R815W pentru Canada, precum și SM-R805U, care este mai mare, are 48 mm cu un ecran de 1,3 inch, comparativ cu carcasa de 43,4mm și ecranul de 1,2 inch al modelului SM-R815. Versiunea mai mare a ceasului Samsung Galaxy Watch (SM-R805) pare să aibă o dimensiune diferită de cea dimensiunii mai mici a modelului SM-R815.

Știm deja multe despre smartwatch-ul Samsung, urmașul lui Galaxy Gear S3, de la scurgerile anterioare de informații și aprobările de reglementare. Datorită schimbării branding-ului de la ceea ce ar trebui să fie Gear S4 la Galaxy Watch, au existat multe zvonuri despre Samsung că ar fi înlocuit sistemul de operare Tizen și optează pentru sistemul de operare Google Wear. Cu toate acestea, conform unei informații publicată în exclusivitate de SamMobile, preluată și de iLoveSamsung, Galaxy Watch va veni cu sistemul de operare Tizen 4.0 din cutie.

Google Wear cunoscut anterior sub numele de Android Wear, este o versiune a sistemului de operare Google Android proiectat pentru smartwatch-uri. A fost lansat în 2014 iar în primele șase luni de disponibilitate, Canalys estimează că au fost vândute peste 720.000 de smartwatch-uri cu sistemul de operare Android Wear.

Nu putem aștepta ca peste o săptămână Samsung Galaxy Watch să vadă lumina zilei alături de Galaxy Note 9 la evenimentul de la New York. Cu toate acestea, este destul de posibil ca Samsung să dezvăluie pe Galaxy Watch la IFA 2018 Berlin.

SURSĂSamMobile