Samsung Galaxy Watch este disponibil prin precomandă în India

2298

Samsung Galaxy Watch, smartwatch-ul multifuncțional de comunicare și de fitness de la încheietura mâinii împachetează mai multe caracteristici puternice într-un cadru cu un design mai subțire. Galaxy Watch va veni atât în ​​variantele LTE, cât și în cele non-LTE. În plus, Samsung a făcut două dimensiuni diferite ale smartwatch-ului. De altfel, Samsung a început să ia precomenzi în India pentru dispozitivul orientat spre fitness. Vânzarea începe de la 24 august.

Samsung a prezentat mai multe produse la evenimentul său organizat cu ocazia prezentării lui Galaxy Note 9. Alături de noul smartphone, compania high-tech a lansat un difuzor inteligent Galaxy Home, integrat cu Bixby, precum și cel mai recent smartwatch, Samsung Galaxy Watch.

Dispozitivul portabil pentru mână permite utilizatorilor să efectueze apeluri, să primească mesaje și notificări utilizând același număr ca și telefonul lor. În plus, Galaxy Watch le permite utilizatorilor să-și lase pur și simplu smartphone-urile la domiciliu, deoarece smartwatch-ul poate gestiona toate comunicațiile în mod independent fără a fi nevoie să fie legat în mod constant sau să se afle în imediata apropiere a telefonului.

Galaxy Watch vine în două dimensiuni și trei culori. Acesta va fi disponibil în negru, argintiu și roz-trandafiriu. Dimensiunile includ o versiune de 42 mm, precum și o variantă mai mare, de 46 mm. Ceasul Galaxy de 42 mm vine în negru și roz-trandafiriu, ceasul Galaxy de 46 mm vine în argintiu.

Procesorul Exynos 9110, încorporat are, fie memorie RAM de 1,5 GB (versiune LTE), fie de 768 MB versiunea Bluetooth. Samsung Galaxy Watch are fie un ecran circular AMOLED de 1,2 inch sau 1,3 inch, cu rezoluție 360 ​​x 360. O sticlă Gorilla Glass DX+ protejează afișajul.

Corning Inc. este o companie multinațională americană, cu sediul în Corning, New York. Gorilla Glass este un strat de sticlă aluminosilicată de tip alcaliu, subțire, ușoară și rezistentă. Este folosită în principal la telefoane mobile, media playere portabile și afișajele pentru laptopuri.

Smartwatch-ul rulează pe sistemul de operare Tizen 4. Cu toate acestea, software-ul funcționează atât cu dispozitive iOS cât și cu dispozitive Android. Bateria de pe Galaxy Watch poate dura câteva zile și are încărcarea fără fir bazată pe WPC. Potrivit Samsung, varianta de 42 mm a lui Galaxy Watch are 2-3 zile durată de viață, cu bateria de 270 mAh. Varianta de 46mm poate dura 3-4 zile datorită bateriei de 470 mAh. Ceasul Galaxy este certificat IP68 și MIL-STD-810G. Poate urmări 39 de tipuri antrenamente și automat șase dintre acestea. În plus, poate urmări cu ușurință ciclul de somn al utilizatorului și numărul de calorii consumate.

Pentru precomandă în India versiunea de 42 mm a Samsung Galaxy Watch va fi de vânzare cu amănuntul pentru 330 $ (aproximativ 22.400 rupii indiene). Varianta de 46mm va fi de vânzare pentru 350 $ (23.400 INR). Deși pre-rezervarea smartwatch-ului a început, Samsung va începe să-l vândă de la 24 august. Interesant este faptul că cei care precomandă un Galaxy Watch înainte de 8 septembrie vor primi și o curea de ceas gratuit.

Samsung a confirmat disponibilitatea precomenzilor la Galaxy Watch și în S.U.A. În plus, compania a anunțat că disponibilitatea internațională pentru precomenzi la Galaxy Watch va începe de astăzi.

SURSĂMySmartprice