Galaxy Watch FE apare pe Amazon Italia, va fi lansat pe 24 iunie

67
Galaxy watch FE
Sursă foto: AndroidPolice

Informațiile de până acum sugerează că Galaxy Watch FE ar fi o versiune redenumită de Galaxy Watch 4, prezentând același hardware și design. Este posibil ca Samsung să nu organizeze un eveniment mare pentru dezvăluirea Galaxy Watch Fan Editon, probabil rezervând luminile rampei pentru evenimentul Unpacked din 10 iulie. Ceasul ar putea fi lansat în 24 iunie la un preț de 199 de euro.

Informațiile despre Galaxy Watch FE s-au intensificat în utimul timp. Se credea că Samsung va lansa ceasul „Fan Edition” la Unpacked din iulie, dar se pare că nu este așa. Potrivit AndroidPolice, ceasul destinat fanilor va fi lansat înainte de sfârșitul lunii iunie. Acum, Amazon Italia pare să fi călcat pe bec, a listat Galaxy Watch FE online, în timp ce a menționat prețul acestuia.

Deși nu există nicio adresă URL disponibilă în listare, a apărut o captură de ecran care arată versiunea de 40 mm a Galaxy Watch FE în roz-auriu. Captura de ecran nu conține nicio imagine de produs, dar prețul de 199 EUR este vizibil. Ceasul va avea un ecran tactil circular Super AMOLED de 1,2 inch cu o rezoluție de 396 x 396 pixeli. Are un rating IP68 pentru rezistență la praf și apă, rezistență la apă 5ATM și certificare MIL-STD-810H.

Este posibil ca Samsung să nu organizeze un eveniment special pentru lansarea acestui ceas. O sursă serioasă din domeniu, Arsène Lupin, a dezvăluit că Watch FE se va lansa pe 24 iunie. Astfel va fi lansat cu câteva săptămâni mai devreme decât Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch 7 Ultra. Ceasul ar putea fi lansat până la sfârșitul acestei luni și va fi la vânzare înainte de seria Watch 7. Seria Galaxy Watch 7 va fi lansată la începutul lunii iulie 2024 la următorul eveniment Galaxy Unpacked.

Luna fost numită Iulie de Senatul Roman în onoarea generalului roman Iulius Cezar în anul 44 î.Hr., fiind luna nașterii acestuia. Înainte de a primi noul nume luna se numea Quintilis, fiind a cincea lună a calendarului care începea cu luna martie.

Acest lucru se aliniază cu informațiile anterioare care afirmă Samsung dorește să lanseze smartwatch-ul înainte de seria Galaxy Watch 7. Cumpărătorii interesați nu ar trebui să-și facă speranțe în privința hardware-ului Watch FE. Acesta este doar o versiune rebranded de Galaxy Watch 4 din 2021.

Galaxy Unpacked va avea loc luna viitoare când primim două noi modele Galaxy Z, două noi ceasuri Galaxy Watch și inelul Galaxy Ring. De asemenea, ne așteptăm ca Samsung să dezvăluie Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro în timpul evenimentului.