Samsung Galaxy Watch a primit Global Mobile Awards la MWC 2019

1032

Împreună cu noua generație Galaxy S10, Samsung a introdus câteva dispozitive noi care pot fi purtate la San Francisco. Printre acestea – Samsung Galaxy Watch Active, un smartwatch, care a devenit succesorul modelului de anul trecut Galaxy Watch. Cu toate acestea, la ceremonia de premiere Global Mobile Awards, care a avut loc la Mobile World Congress 2019, Samsung Galaxy Watch a câștigat la categoria Best Wearable Mobile Technology.

Smartwatch-ul Watch Galaxy a fost premiat cu Global Mobile Awards la Mobile World Congress 2019 Barcelona. Când a primit Global Mobile Awards 2019 la categoria – Cea mai bună tehnologie mobilă portabilă, despre Galaxy Watch s-a spus că are cele mai bune caracteristici ale ecosistemului Samsung, o durată lungă de viață a bateriei, suport LTE și design futurist, pentru o experiență impecabilă a utilizatorului cu dispozitivul.

Samsung Galaxy Watch, un smartwatch extrem de versatil

Poate părea oarecum o surpriză nominalizarea și câștigarea de către Samsung Galaxy Watch a Global Mobile Awards 2019. Samsung a prezentat recent un smartwatch Galaxy Watch Active la San Francisco. Tot acolo a fost prezentată seria Galaxy S10, Galaxy Fold, Galaxy Fit și Fit E precum și căștile wireless Galaxy Buds. Toate acestea au fost aduse de Samsung și la MWC 2019 Barcelona, potrivit NewsSamsung. Ne așteptam la un premiu pentru Galaxy Watch Active sau oricare dintre noile modele lansate de Samsung.

Under Armour Inc. este un producător american de articole sportive, cu sediul în Baltimore, Maryland. A fost înființat în 1996 de Kevin Plank, fost căpitan al echipei de fotbal a Universității din Maryland. Compania are birouri în Amsterdam, Hong Kong, Londra, Munchen, New York, San Francisco, Seoul și Toronto printre altele.

Galaxy Watch este cel mai versatil smartwatch al gigantului tech sud-coreean. Cu o durată de viață foarte mare a bateriei, conectivitate autonomă LTE, capacități de sănătate și fitness și un design elegant, ceasul ajută utilizatorii să realizeze mai mult și să arate mai bine. Aduce tot ce are Samsung mai bun din ecosistemul Galaxy la smartwatch. Experiența cu Galaxy Watch este perfectă cu SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Pay, Samsung Knox și parteneriate cu Spotify și Under Armor.

La acordarea premiului Global Mobile Awards juriul a spus. „Galaxy Watch se bazează pe mai multe generații de produse pentru a oferi o viață impresionantă a bateriei și un software mult îmbunătățit. Acest lucru este subliniat de sondajul făcut pe utilizatori. Aceștia au declarat că au un grad înalt de satisfacție cu Galaxy Watch. Un câștigător demn„.