Noul Galaxy Watch la vânzare în Germania, fără Samsung Pay

1037

La începutul lunii august, gigantul high-tech Samsung a lansat oficial noul Galaxy Watch. La sfârșitul lunii trecute, primele modele au fost livrate în SUA, iar acum este disponibil și în Germania. După cum a anunțat compania Samsung, smartwatch-ul cu suport LTE, poate fi acum obținut de la partenerii selectați și de la magazinul online Samsung.

Cu noul Galaxy Watch, Samsung dorește să ajungă și la clienții cărora nu le plăceau ceasurile sale anterioare, datorită designului. Galaxy Watch are ca model ceasurile clasice, ecran rotund Always On, o viață lungă a bateriei și un design atemporal.

Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch se poate cumpăra și din România de la operatorii de telefonie mobilă și partenerii autorizați de Samsung.

Baterii performante cu durată mare de funcționare.

Samsung stabilește noi performanțe pentru bateriile ceasurilor sale inteligente. Conform Samsung, modelul cu afișaj de 42 mm și o baterie de 270 mAh are o durată de viață a bateriei de până la cinci zile. Acest termen de cinci zile este pentru versiunea cu Bluetooth, pentru versiunea cu LTE durata este de trei zile. Celălalt model mai mare, cu afișaj de 46 mm, dispune de o baterie de 472mAh. Modelul mai mare are o baterie cu durata de patru zile cu conectivitate LTE și șapte zile cu Bluetooth.

Utilizatorii pot să efectueze apeluri, să trimită mesaje sau să asculte muzică fără avea aproape telefonul lor. Alertele zilnice cu informații despre vreme, calendare și mementouri vă ajută să fiți la curent și informați în fiecare zi.

Tizen este sistemul de operare de casă a lui Samsung. Momentan rulează pe patru smartphone-uri, Samsung Z1, Samsung Z2, Z3 și Z4, precum și pe alte numeroasele produse care poartă sigla Samsung, de exemplu televizoarele și smartwatch-urile Samsung. Galaxy Watch are Tizen 4.0.

Galaxy Watch are Samsung Pay, acesta nu este lansat oficial în Germania.

Samsung nu utilizează sistemul de operare Google Wear pentru noul smartphone. Merge în continuare pe propria variantă de sistem de operare bazată pe Tizen. Conform VinFuture, anumite funcții sunt restricționate, aceasta include și funcția de plată Samsung Pay. Galaxy Watch acceptă Samsung Pay dar, sistemul mobil de plată al companiei Samsung nu este încă lansat oficial în Germania.

Caracteristicile smartwatch-ului includ un accelerometru și un giroscop, un barometru și un monitor de ritm cardiac. Este rezistent la apă până la 1,5 metri timp de 30 de minute și numai în apă limpede.

Design elegant cu o tehnologie vizionară.

Samsung Galaxy Watch vine în două dimensiuni, de 46mm în argintiu și de 42mm în Midnight Black sau Rose Gold. Cu o gamă mare de cadrane și brățări opționale, smartwatch-ul premium poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului personal. Rama rotundă, rotativă și ecranul Always On, combină funcționalitatea cu aspectul modern. Galaxy Watch are sunete de ceas analogic, tonurile de oră de alertă cu efect de profunzime și nuanțe care dă impresia unui ceas clasic. Corning Gorilla Glass DX+ și protecția la apă 5 ATM, permit o utilizare indiferent de mediul înconjurător.

Versiuni și prețuri.
  • Versiune Bluetooth:

Galaxy Watch 46 mm, „Silver”: preț 329 Euro.

Galaxy Watch 42 mm „Midnight Black” / „Rose Gold”: preț 309 Euro.

  • Versiune LTE:

Galaxy Watch 46 mm „Silver”: preț 399 Euro.

Galaxy Watch 42 mm „Midnight Black” / „Rose Gold”: preț 379 Euro.