Galaxy Watch Ultra confirmat de Samsung, are pagină de asistență

101
Galaxy Watch Ultra
Sursă Foto: GizmoChina

O inedita apariție în galaxia Samsung va fi, alături de Ralaxy Ring, ceasul inteligent Galaxy Watch Ultra. La fel cum unele tablete și telefoane emblematice sunt numite Ultra, din acest an Samsung va avea pentru prima dată și un smartwatch Ultra. Va fi un model super premium care va ieși în evidență din toate privințele.

Pe măsură ce lansarea Galaxy Watch Ultra se apropie, vin din ce în ce mai multe știri despre ceasul inteligent. Luna trecută, am putut să vedem cum arată viitorul purtabil premium de la Samsung. Săptămâna trecută, o scurgere majoră de informații a dezvăluit caracteristicile sale cheie. Zilele trecute am aflat că ceasul a fost certificat Biroul de Standarde Indiene a certificat ceasul inteligent. Acum, Samsung a confirmat existența Galaxy Watch Ultra, potrivit SamMobile.

Galaxy Watch Ultra va fi disponibil într-o singură variantă, care va avea o dimensiune de 47 mm și conectivitate Wi-Fi + celulară. Viitorul super ceas inteligent Samsung are numărul de model SM-L705F. Mai mult, compania Samsung tocmai a creat o pagină de asistență pentru acest model pe site-ul oficial al companiei pentru America Latină. Cu alte cuvinte, gigantul tech a confirmat că Galaxy Watch Ultra există, iar lansarea smartwatch-ului este foarte aproape.

Potrivit diverselor informații de până acum, Galaxy Watch Ultra va avea un un procesor penta-core și realizat cu procesul de fabricație de 3 nm. Ceasul va avea un afișaj cu luminozitate de 3.000 de niți, un corp din titan și un conectivitate GPS L1+L5 cu frecvență dublă. Sunt informații și despre o baterie de aproape 600 mAh, de fapt 590 mAh.

Frecvența GPS L1 este utilizată pentru a urmări semnalul satelitului GPS. Frecvența L2 este utilizată pentru a urmări starea sateliților GPS. Frecvența L5, cel mai avansat semnal, îmbunătățește acuratețea pentru uz civil.

Nu vor lipsi în mod sigur certificările IP68, MIL-STD-810H și 10ATM, față de 5ATM pe modelele superioare din seriile anterioare, gen Galaxy Watch 5 Pro și Galaxy Watch 6 Classic. Sunt informații că Watch Ultra va fi lansat în culorile argintiu, gri și bej. Sigur că nimic din informațiile de mai sus nu este confirmat oficial de Samsung, dar toate sunt din surse sigure.

Alături de acest dispozitiv portabil, Samsung va lansa și Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch FE la evenimentul Galaxy Unpacked. Nu vor lipsi căștile wireless Galaxy Buds3 și G alaxy Buds 3 Pro, iar Fold 6 și Flip 6  vor fi vedetele evenimentului de la Paris.