Galaxy Watch Ultra are pagină oficială pe Samsung Canada

84
Galaxy Watch Ultra
Sursă foto: 91Mobiles

Galaxy Watch Ultra va fi ceasul inteligent de vârf al companiei Samsung și va avea un design unic, pe lângă alte specificații și caracteristici pentru a-și merita numele de Ultra. Acum numele său de scenă, Samsung Galaxy Watch Ultra, a fost confirmat chiar de gigantul tech coreean. Watch Ultra are pagină oficială de asistență pe site-ul Samsung Canada.

Data de lansare va fi cel mai probabil 10 iulie, potrivit mai multe zvonuri și informații. Trebuie să menționăm că momentan Samsung nu a confirmat această dată. Dar, cel mai probabil, acesta este data lansării, unde cu inelul Galaxy Ring pe deget și căștile Galaxy Buds 3 Pro în urechi, vom vedea și pe Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Buds 3 și Galaxy Watch 7.

După cum sugerează și numele, Galaxy Watch Ultra este o nouă completare la galaxia de ceasuri inteligente Samsung. Cu noul design, caracteristicile și specificați incredibile, ne așteptăm să fie mai bun decât Apple Watch Ultra 2. Dar, cel mai important în acest moment este confirmarea numelui de către Samsung însuși.

Site-ul 91Mobiles a descoperit pe Galaxy Watch Ultra pe site-ul oficial Samsung Canada. Aceasta este pagina oficială de asistență pentru Galaxy Watch Ultra, care confirmă, de asemenea, că va avea suport LTE și dimensiunea de 47 mm. Se pare că Galaxy Watch Ultra va fi disponibil doar în această dimensiune. La fel a fost cazul cu Galaxy Watch 5 Pro, tot o singură dimensiune.

Canada este pe locul 10 în topul cel mai mari economii din lume (2024). SUA este pe primul loc cu 28,783 miliarde USD ca PIB, urmată de China, Germania, Japonia și India. Marea Britanie, Franța, Brazilia și Italia mai sunt în Top 10.

Anterior, au apărut pagini de asistență Watch Ultra și în alte părți, dar doar cu numărul de model SM-L705F. Se pare că Samsung a eliminat lista de pagini de asistență nu doar de pe site-ul web din Canada, ci și de pe alte piețe. Dar, internauții au fost pe fază și au reușit să realizeze capturi de ecran înainte ca pagina să fie ștearsă.

Sursă foto: 91mobiles

Există deja o mulțime de informații despre Galaxy Watch Ultra despre designul său, caracteristicile și chiar detaliile de preț. Galaxy Watch Ultra va avea un design robust, cu un cadran circular și carcasă pătrată. Ceasul inteligent a fost depistat în culorile alb și gri închis, cu un buton lateral portocaliu.

Ceasul are o carcasă din titan (grad 4) și afișaj din sticlă de safir. Galaxy Watch Ultra va fi rezistent la apă până la 100 de metri și certificat IP68. De asemenea, este de așteptat să găzduiască un „Buton rapid” pentru o navigare ușoară. În SUA, Galaxy Watch Ultra va avea un preț între 699 și 710 de dolari, același preț este așteptat și în Europa, dar în euro.