Ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS au primit integrarea Peloton

225
Ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS au primit integrarea Peloton
Sursa foto: theverge.com

Samsung a anunțat că ceasurile sale inteligente Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 se integrează acum automat cu aparatele Peloton. Aceasta include nu numai bicicletele și banda de alergare Peloton, ci și sistemul său de antrenament de forță pentru vâsle și Guide.

Integrarea se lansează ca parte a unei actualizări a aplicației Peloton. Practic, odată ce deschideți un antrenament pe un aparat Peloton, vi se va solicita să asociați un Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 5 cu dispozitivul. După ce atingeți butonul de conectare, veți putea folosi smartwatch-ul ca monitor al ritmului cardiac. Specificăm că este vorba doar de ceasurile Samsung cu sistemul de operare Wear OS.

Ceasurile Galaxy Watch au primit integrarea Peloton

Beneficiile aici sunt că nu va trebui să plătiți pentru un monitor suplimentar de ritm cardiac Bluetooth pentru a utiliza funcțiile Peloton, cum ar fi Scorul său Strive. Peloton vinde o bandă de puls cu aproximativ 70 euro, nu o valoare foarte mare. Dar un ceas inteligent cum ar fi Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 sau Watch 5 Pro pot face mult mai multe decât o singură măsurătoare de fitness.

Există totuși câteva cerințe și avertismente, potrivit TheVerge. Smartphone-ul conectat cu ceasul Galaxy Watch trebuie să aibă minim Android 8.0 și Samsung Health versiunea 6.22. Vestea proastă este că integrarea este disponibilă doar pe smartwatch-urile Samsung Wear OS 3. Samsung Galaxy Watch 3 nu este compatibil și nici alte ceasuri Wear OS 3 de la alți producători. Cel puțin pentru moment, asta înseamnă că proprietarii de Pixel Watch nu au noroc.

Peloton Interactive, Inc. este o companie americană de echipamente de antrenament și media cu sediul în New York. A fost fondată în 2012. Produsele companiei sunt biciclete staționare, benzi de alergare și aparate de vâslit de interior.

De obicei Peloton a acordat prioritate utilizatorilor iOS și Apple Watch. Dar, deși aceasta este o veste bună pentru Wear OS 3, în general, evidențiază și punctele slabe ale platformei. Pe de o parte, este un memento că Wear OS 3 are un ecosistem de aplicații terță foarte robust. Acest lucru, combinat cu eforturile continue Google pe acest front, sunt semne promițătoare pentru viitoarele ceasuri Samsung.

Pe de altă parte, faptul că acest lucru este limitat la ceasurile Samsung evidențiază cât de fragmentată este încă piața Wear OS. În timp ce Apple Watches oferă o experiență relativ universală, puteți avea trei experiențe complet diferite cu un Galaxy Watch 5, Pixel Watch și Fossil Gen 6.