Samsung a lansat Galaxy Wide 3 cu ecran de 5,5 inch

1183

Samsung Electronics a lansat în liniște smartphone-ul Galaxy Wide 3, un smartphone entry-level cu specificații de bază dar cu un afișaj mare, în Coreea de Sud. Samsung Galaxy Wide 3 vine ca succesor al smartphone-ului Galaxy Wide 2 care a fost lansat exact acum un an. La fel ca predecesorul său, Galaxy Wide 2 va fi exclusiv pentru operatorul de telefonie mobilă SK Telecom.

Este un smartphone la nivel de intrare care este destinat unei anumite secțiuni a pieței. Operatorul sud-coreean SK-Telecom declară că vizează cu acest nou smartphone persoanele de peste 40 de ani care doresc un telefon cu un ecran mare dar la un preț mic. Spre deosebire de alte telefoane Samsung, cum ar fi cele recent lansate Galaxy J6 și Galaxy J8, nu există un „Infinity Display” pe Galaxy Wide 2. În schimb, acesta este dotat cu un display Super AMOLED HD de 5,5 inch cu un raport de aspect de 16: 9, împreună cu memorie RAM de 2 GB și spațiu unde stocare de 32 GB. Există posibilitatea extinderii până la 400 GB, printr-un slot cu ajutorul unui card microSD.

Samsung Galaxy Wide 3 are, de asemenea, are un procesor 1,6 GHz octa-core – nespecificat, o cameră din spate de 13 MP cu o diafragmă f / 1,7 și o cameră de 13 MP în față pentru autoportret, cu o deschidere f / 1,9. Bateria are o capacitate de 3.300 mAh la fel ca și predecesorul său Galaxy Widw 2, suport radio FM, iar telefonul va rula noul sistem de operare Android 8.0 Oreo din cutie.

SK Telecom a menționat în comunicatul de presă cu ocazia prezentării smartphone-ului, că predecesorii telefonului s-au descurcat bine pe piață. Originalul Samsung Galaxy Wide lansat în 2016 și Galaxy Wide 2 lansat anul trecut au fost vândute în peste 1,3 milioane de unități iar peste 70% dintre clienții care au cumpărat Galaxy Wide 2 au avut vârsta de peste 40 de ani. Acești clienții doresc un smartphone cu specificații de bază dar cu un afișaj mare pentru vizionarea conținutului multimedia.

Coreea de Sud este o putere economică la nivel mondial și face parte din categoria țărilor dezvoltate. Are a douăsprezecea economie la nivel mondial și a treia în Asia, după Japonia și China. Cel mai mare partener comercial și de export al Coreei de Sud este China. Coreea de Sud este unul dintre cei Patru Tigri Asiatic alături de Hong Kong, Taiwan și Singapore.

La prima privire, acest smartphone nu pare să fie un dispozitiv foarte interesant de la Samsung. Există un număr de smartphone-uri lansate destul de recent care oferă ceva mai mult – în unele cazuri mult mai mult – și au prețuri între 250 și 300 $ sau chiar mai mici. Totuși să nu uităm că Samsung Galaxy Wide 3 are succes pe terenul propriu al companiei Samsung.

Deocamdată, nu se menționează o versiune internațională pentru Galaxy Wide 3. Lansarea globală a smartphone-ului nu este cunoscută momentan. Samsung ar putea lansa dispozitivul cu un nume diferit în India și în alte țări importante.

Dispozitivul costă 297.000 de won sud-coreeni, echivalentul a aproximativ 275 dolari. Smartphone-ul Galaxy Wide 3 va fi disponibil în culorile argintiu și negru.

SURSĂAndroidauthority