Samsung Galaxy X pliabil a primit certificarea Bluetooth

1244

Anunțat de mai multe informații apărute în mass-media, telefonul Samsung Galaxy X pliabil a primit certificarea Bluetooth, de la Bluetooth SIG.

Zvonurile despre un smartphone pliabil misterios numit Samsung Galaxy X sunt în circulație de mai mult timp. Dar ce este acest Galaxy X?

Necunoscutul, până în acest moment, telefon pliabil de la Samsung Electronics are numărul de model SM-G888N0. Acest număr de model nu corespunde nici unui dispozitiv cunoscut din gama actuală a lui Samsung și nici nu se potrivește cu produsele Samsung cunoscute.

Despre acest misterios smartphone Galaxy X (litera X venind tocmai de la faptul că este necunoscut), au apărut tot felul de zvonuri și speculații, chiar și presupuse fotografii, dar nimic nu este concret, practic nu știm decât că este certificat Bluetooth și Wi-Fi.

Numărul de model a fost văzut anterior primind certificarea Wi-Fi de la Wi-Fi Alliance. În acel moment, dispozitivul rula Android 6.0.1.

Android – este și porecla lui Andy Rubin, părintele sistemul de operare Android. Andrew E. „Andy” Rubin (născut la 22 iunie 1962) este un inginer american, programator de calculatoare. Andy Rubin, va lansa în curând un smartphone care să concureze cu Samsung Galaxy, iPhone sau Google Pixel.

În certificarea emisă de Bluetooth SIG se arătă că SM-G888N0 avea Bluetooth 4.2 în momentul certificării. Având în vedere că Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ au Bluetooth 5.0, ar părea ciudat ca un dispozitiv premium, cum ar fi Galaxy X, să dețină o generație anterioară de tehnologie Bluetooth. Cu alte cuvinte, dacă telefonul certificat atât de Wi-Fi Alliance, cât și de Bluetooth SIG este Samsung Galaxy X, specificațiile vor fi, fără îndoială, actualizate înainte de prezentarea oficială a acestui nou smartphone.

Conform informațiilor vehiculate, Samsung se pregătește pentru a prezenta pe Galaxy X, cândva între al treilea trimestru al anului 2017 și primul trimestru al anului 2018. Cel mai plauzibil în ianuarie 2018 ar fi momentul în care Samsung Galaxy X, va vedea lumina zilei.

Cu toate acestea, nu există o dată de lansare concretă pentru presupusul smartphone Samsung Galaxy X.

Cele mai recente speculații sunt că telefonul „pliabil” nu va fi chiar flexibil și va fi alcătuit din două panouri diferite conectate printr-o balama.

Cu toate acestea, în prezent nu există informații despre specificații și nici despre numele său atunci când va fi scos la vânzare.

SURSĂPhoneArena