Acasă Stiri Telefonul Samsung Galaxy X pliabil va fi un model ediție limitată

Telefonul Samsung Galaxy X pliabil va fi un model ediție limitată

Primul telefon pliabil Galaxy X așteptat de la Samsung poate fi unul dintre cele mai intresante telefoane Android așteptate în 2018 dar în același timp și unul dintre cele mai rare. Samsung Galaxy X pliabil va fi un model ediție limitată, cu doar 100.000 de unități produse.

Creșterea numărului de certificări acordate telefonului cu numărul de model SM-G888N0 – considerat a fi Samsung Galaxy X, face ca acesta să fie așteptat cu brațele deschise de fanii Samsung. Numai că, acesta s-ar putea dovedi a fi unul dintre telefoanele Samsung Galaxy cel mai greu de obținut. Samsung se pregătește pentru o posibilă lansare a modelului Galaxy X la începutul anului viitor.

Telefonul a fost certificat de Bluetooth SIG și de Agenția Națională de Radio din Corea de Sud. Am putea vedea telefonul pliabil Galaxy X chiar înainte de show-ul CES din Las Vegas anul viitor. În 2018, expoziția comercială debutează marți, 9 ianuarie, și durează până vineri, 12 ianuarie.

O apariție la CES pentru Galaxy X are sens, deoarece la evenimentul Mobile World Congress 2018 din Barcelona este prezentată cea mai recentă versiune a noului model pilot Samsung. Anul viitor la MWC 2018 Barcelonea, 26 februarie – 1 martie, ne așteptăm să fie prezentate Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Expoziția IFA Berlin 2018 care are loc în septembrie este de obicei ținută la câteva săptămâni după ce Samsung va introduce următoarea versiune a phabletu-ului Galaxy Note.

Aruncând o privire la datele acestor expoziții și luând în considerare faptul că Samsung nu va dori ca Galaxy X să distragă atenția mass-mediei de la Galaxy S9 și Galaxy S9+, nu va fi deloc surprinzător dacă Samsung Galaxy X va fi prezentat publicului în prima săptămână a noului an 2018.

Poate ar fi fost surprinzător dacă smartphone-ul pliabil Galaxy X era disponibil în cantități mari. Acesta este un nou domeniu de tehnologie care trebuie testat și văzut cum va fi primit, trebuie văzut și cum se prezintă în lumea reală, limitându-l astfel pentru început doar la una sau două piețe-cheie.

Este posibil ca din această cauză Samsung să nu se hazardeze să producă un număr foarte mare din acest model pliabil.

Ținând cont de acești factori și de informația venită de la The Korea Herald, că producția ar fi de ordinul a 100.000 de dispozitive, ne așteptăm ca Galaxy X să fie limitat inițial la un singur teritoriu – mai mult decât probabil Corea de Sud. Aceasta aproape sigur va urma modelul primului telefon cu afișaj curbat de la Samsung, Note Edge din 2014, care a fost inițial disponibil numai în Corea de Sud și India fără o lansare la nivel mondial.

Indiferent când Samsung decide să scoată la vânzare pe Galaxy X, șansele ca un colecționar să ajungă în posesia lui sunt destul de mici, dacă doriți o nouă și inedită bucată de tehnologie de la Samsung trebuie să fiți în primul rând rapizi.

În funcție de cât de bine funcționează și de impactul acestuia la public în timpul lansării și după în Corea de Sud, o lansare globală ar putea avea loc în 2019.

SourceForbes

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...