Samsung Galaxy X un nou concept de smartphone pliabil

2857

Primul smartphone pliabil de la Samsung, intrigă din cauza naturii sale inovatoare dar și animă imaginația designerilor, dar și a viitorilor clienți.

Dacă până în prezent, conceptele aflate în stadiu de proiect nu au fost cu nimic extraordinare sau revoluționare, sincer, acest Galaxy X care este imaginat pentru viitor, are totul pentru a ne face invidioși și visători.

Este un terminal hibrid care poate fi deopotrivă, smartphone și tabletă de birou.

Lansarea lui Samsung Galaxy X, cel mai probabil va fi amânată pentru anul viitor, din cauza indisponibilității unor componente necesare pentru a începe producția de masă.

Dar în tot acest timp nu ne este interzis să visăm frumos.

Multe modele care apar în scurgerile de brevete descoperite în ultimele luni au idei foarte abstracte, dar acest concept, este foarte atractiv.

Este un concept pentru viitor, dar parcă totuși imaginația este prea zburdalnică.

Viziunea companiei Samsung Electronics este: „Inspire the World, Create the Future”.

Pentru a crea viitorul trebuie să comunicăm, în educație în știință în cultură, acest lucru face parte și din crezul UNESCO și din ideologia lui Samsung.

UNESCO (Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură, în engleză, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) a fost fondată la 16 noiembrie 1945. Își are sediul în Paris, Franța. Scopul organizației este de a contribui la pacea și securitatea lumii prin colaborarea între națiuni în educație, știință, cultură, și comunicații. UNESCO are 195 de state membre și 10 state asociate. România este membră UNESCO din 27 iulie 1956.

După cum vă puteți imagina, aceste apariții nu au nimic oficial încă, dar avem posibilitatea de a vedea mai bine ceea ce Samsung își propune pentru viitorul apropiat, posibil până la sfârșitul anului 2017 sau la începutul anului 2018.

Un comprimat de smartphone pliabil care poate fi convertit într-o tabletă odată ce este desfășurat. Probabil prea bun ca să fie adevărat, dar ce vedem în cele prezentate aici tind spre o formă aproape perfectă.

Marginile ecranului sunt surprinzător de subțiri și, odată ce este desfăcut, smartphone-ul poate fi utilizat ca o tastatură fără fir.

Samsung va oferi cel puțin două smartphone-uri pliabile. Primul este un simplu smartphone în format clasic, capabil să se deschidă și să se închidă ca o pudrieră.

Iar al doilea vă propune, o dată desfăcut, un ecran mare de 7 inch, care ar putea fi la fel de bine să fie folosit ca o tabletă și când este pliat să fie ușor de purtat în buzunar sau în poșetă.

Rețineți totuși că, pentru moment, gigantul sud-coreean nu are planificat să lanseze un astfel de produs pe piață, dar nu se știe niciodată.

VIAPhonAndroid