Acasă Stiri Samsung Galaxy X un nou concept de smartphone pliabil

Samsung Galaxy X un nou concept de smartphone pliabil

Primul smartphone pliabil de la Samsung, intrigă din cauza naturii sale inovatoare dar și animă imaginația designerilor, dar și a viitorilor clienți.

Dacă până în prezent, conceptele aflate în stadiu de proiect nu au fost cu nimic extraordinare sau revoluționare, sincer, acest Galaxy X care este imaginat pentru viitor, are totul pentru a ne face invidioși și visători.

Este un terminal hibrid care poate fi deopotrivă, smartphone și tabletă de birou.

Lansarea lui Samsung Galaxy X, cel mai probabil va fi amânată pentru anul viitor, din cauza indisponibilității unor componente necesare pentru a începe producția de masă.

Dar în tot acest timp nu ne este interzis să visăm frumos.

Multe modele care apar în scurgerile de brevete descoperite în ultimele luni au idei foarte abstracte, dar acest concept, este foarte atractiv.

Este un concept pentru viitor, dar parcă totuși imaginația este prea zburdalnică.

Viziunea companiei Samsung Electronics este: „Inspire the World, Create the Future”.

Pentru a crea viitorul trebuie să comunicăm, în educație în știință în cultură, acest lucru face parte și din crezul UNESCO și din ideologia lui Samsung.

UNESCO (Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură, în engleză, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) a fost fondată la 16 noiembrie 1945. Își are sediul în Paris, Franța. Scopul organizației este de a contribui la pacea și securitatea lumii prin colaborarea între națiuni în educație, știință, cultură, și comunicații. UNESCO are 195 de state membre și 10 state asociate. România este membră UNESCO din 27 iulie 1956.

După cum vă puteți imagina, aceste apariții nu au nimic oficial încă, dar avem posibilitatea de a vedea mai bine ceea ce Samsung își propune pentru viitorul apropiat, posibil până la sfârșitul anului 2017 sau la începutul anului 2018.

Un comprimat de smartphone pliabil care poate fi convertit într-o tabletă odată ce este desfășurat. Probabil prea bun ca să fie adevărat, dar ce vedem în cele prezentate aici tind spre o formă aproape perfectă.

Marginile ecranului sunt surprinzător de subțiri și, odată ce este desfăcut, smartphone-ul poate fi utilizat ca o tastatură fără fir.

Samsung va oferi cel puțin două smartphone-uri pliabile. Primul este un simplu smartphone în format clasic, capabil să se deschidă și să se închidă ca o pudrieră.

Iar al doilea vă propune, o dată desfăcut, un ecran mare de 7 inch, care ar putea fi la fel de bine să fie folosit ca o tabletă și când este pliat să fie ușor de purtat în buzunar sau în poșetă.

Rețineți totuși că, pentru moment, gigantul sud-coreean nu are planificat să lanseze un astfel de produs pe piață, dar nu se știe niciodată.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...