Galaxy X un smartphone pliabil este listat pe site-ul Samsung

2083

Am auzit deja multe zvonuri despre smartphone-ul pliabil Samsung de-a lungul anilor. Au apărut suficiente dovezi în ultimele luni pentru a sugera că Samsung Galaxy X ar putea fi lansat anul viitor.

Samsung Galaxy X este listat acum pe site-ul Samsung.

Această listare este un important semnal care indică faptul că o prezentare a telefonului este foarte aproape. Pagina de suport nu oferă informații despre specificațiile smartphone-ului, dar indică faptul că telefonul Samsung vine de fapt și nu trebuie să mai așteptăm mult timp. În mod normal, pagina de suport este pusă online chiar înainte de prezentarea telefonului. Informațiile anterioare sugerează că smartphone-ul pliabil Samsung poartă numărul de model SM-G888N0. Același lucru este prezentat pe site-ul oficial Samsung pentru Coreea de Sud.

Anterior telefonul cu numărul de model SM-G888N0 a fost văzut la Bluetooth SIG pentru certificarea Bluetooth. De asemenea, a trecut și de Agenția Națională pentru Cercetare Radio din Coreea de Sud, lucru ce sugerează că telefonul va fi lansat și pe piața internă a lui Samsung. Dispozitivul a primit de asemenea certificarea Wi-Fi. Deci nu iese fum fără foc!

Wi-Fi este numele comercial pentru tehnologiile de comunicații fără fir. Suportul pentru Wi-Fi este furnizat de aproape toate sistemele de operare moderne pentru PC-uri, rutere, telefoane mobile, console de jocuri și cele mai avansate televizoare.

Galaxy X este smartphone-ul cu afișaj flexibil la care Samsung la lucrat ani de zile. Samsung a arătat că are tehnologia de a dezvolta un smartphone cu ecran bendable, dar până în prezent acest lucru nu a condus la punerea pe piață a unui astfel de produs pentru consumatori. Acest lucru se schimbă odată cu seria Galaxy X. Nu există prea multe detalii disponibile despre acest dispozitiv acum. Acest număr de model nu corespunde niciunui alt dispozitiv din gama Samsung, motiv pentru care este legat de Galaxy X.

Informațiile despre specificații precum chipsetul, formatul de afișare și memoria de lucru lipsesc în acest moment.

Întrebarea rămâne, totuși, dacă un astfel de telefon va aduce un plus într-un moment în care cele mai multe branduri importante merg cu dispozitiv all-screen cu rame minime în jurul ecranului.

Nu este clar când Samsung intenționează să lanseze telefonul pliabil. Compania nu a spus nimic până acum. Unii sugerează că Samsung va lansa primul smartphone pliabil la CES 2018 în ianuarie. Acum că pagina de suport a Samsung Galaxy X, pe versiunea sud-coreeană a site-ului, a fost pusă online de Samsung, nimic nu împiedică prezentarea smartphone-ului. Diferitele zvonuri vorbesc despre o ediție limitată de aproximativ 100.000 de exemplare. Când smartphone-ul va fi prezentat exact, Samsung nu a anunțat încă. Va trebui să așteptăm și să vedem când se va întâmpla acest lucru.

SURSĂSamMobile