Acasă Stiri Samsung Galaxy Xcover 4 - cu procesor Exynos 7570 SoC

Samsung Galaxy Xcover 4 – cu procesor Exynos 7570 SoC

Samsung Galaxy Xcover 4, specificațiile telefonului dezvaluie cip-setul Exynos 7570 la interior.

Exynos 7570 este primul cip-set entry-level de la Samsung Electronics, fabricat pe baza tehnologiei de 14nm FinFET.

Au trecut aproape doi ani de când Samsung a adăugat la linia de smartphone, Galaxy Xcover.

Pentru cei care nu cunosc, seria se concentreaza pe o construcție robustă, care poate rezista la manipulări și condiții dure, și vine la un cost mult mai ieftin decât cele ale gamei Samsung Galaxy S.

Pe parcursul ultimelor zile ale lunii ianuarie, Galaxy Xcover 4 a primit hârtie de certificare Wi-Fi și acum, avem unele perspective cu privire la specificațiile sale.

Lansat în aprilie 2015, Samsung Galaxy Xcover 3, nu a rupt gura târgului pe partea de specificații.

Cu un cipset mic, Marvell Armada PXA1908, 1,5 GB RAM și un 4.5-inch, 480×800 de afișare, cu siguranță, nu va câștiga vreun premiu pentru performanță.

În comparație cu predecesorul său, Exynos 7570 se pretinde a oferi performanțe cu 70% mai mari în timp ce utilizează cu 30% mai puțină energie.

Informațiile reperate de la testarea de performanță Geekbench, arată că Samsung Galaxy Xcover 4, cu număr de model (SM-G930F), va fi dotat cu un procesor Samsung Exynos 7570, împreuna cu 2GB de memorie RAM. Procesorul principal este însoțit de un procesor grafic Mali-T720, care poate sprijini rezoluții de până la 720×1280.

Camera din spate probabil va avea o rezoluție de 8MP, în timp ce camera pentru selfie de pe partea din față poate fi de 5MP.

Listarea Geekbench dezvăluie, de asemenea, că smartphone-ul este testat pe platforma Android 7.0 Nougat, ceea ce înseamnă că Galaxy Xcover 4 va rula Android Nougat la lansare și nu mai „vechiul” sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Similar cu smartphone-urile anterioare Galaxy Xcover, Galaxy Xcover 4, va fi cu siguranță un dispozitiv robust, eventual, cu o certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă, probabil la șocuri și vibrații, împreună cu certificarea MIL-STD-810G.

MIL-STD-810G, este un standard militar din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc echipamente testate în baza acestui standard.

Galaxy Xcover este de fapt un dispozitiv de nișă, ca țintă pentru utilizatorii care doresc un smartphone mai dur, pe care îl pot folosi chiar și în condiții de lucru extreme, fără să fie nevoie să-și facă griji cu privire la deteriorarea sa.

Nu suntem foarte optimiști, dar ar putea fi posibil ca Samsung Galaxy Xcover 4 să fie prezentat la conferința de presă a lui Samsung la Mobile World Congress 2017, în Barcelona, la sfârșitul acestei luni.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...