Acasă Stiri Samsung Galaxy Xcover 4 - cu procesor Exynos 7570 SoC

Samsung Galaxy Xcover 4 – cu procesor Exynos 7570 SoC

Samsung Galaxy Xcover 4, specificațiile telefonului dezvaluie cip-setul Exynos 7570 la interior.

Exynos 7570 este primul cip-set entry-level de la Samsung Electronics, fabricat pe baza tehnologiei de 14nm FinFET.

Au trecut aproape doi ani de când Samsung a adăugat la linia de smartphone, Galaxy Xcover.

Pentru cei care nu cunosc, seria se concentreaza pe o construcție robustă, care poate rezista la manipulări și condiții dure, și vine la un cost mult mai ieftin decât cele ale gamei Samsung Galaxy S.

Pe parcursul ultimelor zile ale lunii ianuarie, Galaxy Xcover 4 a primit hârtie de certificare Wi-Fi și acum, avem unele perspective cu privire la specificațiile sale.

Lansat în aprilie 2015, Samsung Galaxy Xcover 3, nu a rupt gura târgului pe partea de specificații.

Cu un cipset mic, Marvell Armada PXA1908, 1,5 GB RAM și un 4.5-inch, 480×800 de afișare, cu siguranță, nu va câștiga vreun premiu pentru performanță.

În comparație cu predecesorul său, Exynos 7570 se pretinde a oferi performanțe cu 70% mai mari în timp ce utilizează cu 30% mai puțină energie.

Informațiile reperate de la testarea de performanță Geekbench, arată că Samsung Galaxy Xcover 4, cu număr de model (SM-G930F), va fi dotat cu un procesor Samsung Exynos 7570, împreuna cu 2GB de memorie RAM. Procesorul principal este însoțit de un procesor grafic Mali-T720, care poate sprijini rezoluții de până la 720×1280.

Camera din spate probabil va avea o rezoluție de 8MP, în timp ce camera pentru selfie de pe partea din față poate fi de 5MP.

Listarea Geekbench dezvăluie, de asemenea, că smartphone-ul este testat pe platforma Android 7.0 Nougat, ceea ce înseamnă că Galaxy Xcover 4 va rula Android Nougat la lansare și nu mai „vechiul” sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Similar cu smartphone-urile anterioare Galaxy Xcover, Galaxy Xcover 4, va fi cu siguranță un dispozitiv robust, eventual, cu o certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă, probabil la șocuri și vibrații, împreună cu certificarea MIL-STD-810G.

MIL-STD-810G, este un standard militar din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc echipamente testate în baza acestui standard.

Galaxy Xcover este de fapt un dispozitiv de nișă, ca țintă pentru utilizatorii care doresc un smartphone mai dur, pe care îl pot folosi chiar și în condiții de lucru extreme, fără să fie nevoie să-și facă griji cu privire la deteriorarea sa.

Nu suntem foarte optimiști, dar ar putea fi posibil ca Samsung Galaxy Xcover 4 să fie prezentat la conferința de presă a lui Samsung la Mobile World Congress 2017, în Barcelona, la sfârșitul acestei luni.

Stiri

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...