Acasă Stiri Samsung Galaxy Xcover 4 sosește în Europa la sfârșitul lunii aprilie

Samsung Galaxy Xcover 4 sosește în Europa la sfârșitul lunii aprilie

Se pare că robustul smartphone mid-range de la Samsung, Xcover 4, ar putea fi introdus în Europa și Statele Unite ale Americii în același timp.

Cel puțin asta aflăm de la un comerciant cu amănuntul din Marea Britanie care a confirmat că va începe să vândă dispozitivul în cursul acestei luni, știre care vine în conformitate cu informațiile anterioare privind disponibilitatea lui Xcover 4 în SUA.

Potrivit Clove UK din Marea Britanie, Samsung Galaxy Xcover 4 va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 24 aprilie pentru piața din Anglia la un preț de 249 £(lire sterline).

Smartphone-ul vine cu îmbunătățiri față de modelul anterior, cele mai importante sunt legate de software-ul care ruleaza pe telefon și cantitatea de memorie RAM.

Spre deosebire de modelul anterior Xcover, care a fost lansat în urmă cu doi ani, noul telefon vine cu Android 7.0 Nougat direct din ambalaj.

O altă trăsătură care îl face să iasă în evidență față de alte telefoane din aceași gamă de preț este certificarea MIL-STD 810G. Această certificare îl face capabil să reziste la șocuri și căderi de la înălțime, precum și la diferențe extreme de temperatură.

 MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard. 

Este demn de remarcat, de asemenea, telefonul este certificat IP68, astfel că va supraviețui cel mai probabil la imersiune în apă, la o adâncime de 1,5 metri până la 30 de minute.

Celelalte specificații ale sale sunt total neimpresionante dacă le raportăm la standardele de astăzi. Galaxy Xcover 4 are un ecran de 5 inch cu rezoluție (720p) HD, precum și o cameră de 13 megapixeli pe partea din spate.

La interior, telefonul are un procesor quad-core 1,4 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de memorie internă, care poate fi extinsă în continuare prin card microSD. Alte puncte principale ale smartphone-ului includ o cameră selfie de 5 megapixeli și o baterie de 2.800 mAh.

Are conectivitate 4G – permițând încărcărcări și descărcări de conținut la viteze mari.

Este un telefon pentru mună în condiții dificile, foarte rezistent și un supraviețuitor în adevăratul sens al cuvântului.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...