Acasă Stiri Samsung Galaxy Xcover 4 sosește în Europa la sfârșitul lunii aprilie

Samsung Galaxy Xcover 4 sosește în Europa la sfârșitul lunii aprilie

Se pare că robustul smartphone mid-range de la Samsung, Xcover 4, ar putea fi introdus în Europa și Statele Unite ale Americii în același timp.

Cel puțin asta aflăm de la un comerciant cu amănuntul din Marea Britanie care a confirmat că va începe să vândă dispozitivul în cursul acestei luni, știre care vine în conformitate cu informațiile anterioare privind disponibilitatea lui Xcover 4 în SUA.

Potrivit Clove UK din Marea Britanie, Samsung Galaxy Xcover 4 va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 24 aprilie pentru piața din Anglia la un preț de 249 £(lire sterline).

Smartphone-ul vine cu îmbunătățiri față de modelul anterior, cele mai importante sunt legate de software-ul care ruleaza pe telefon și cantitatea de memorie RAM.

Spre deosebire de modelul anterior Xcover, care a fost lansat în urmă cu doi ani, noul telefon vine cu Android 7.0 Nougat direct din ambalaj.

O altă trăsătură care îl face să iasă în evidență față de alte telefoane din aceași gamă de preț este certificarea MIL-STD 810G. Această certificare îl face capabil să reziste la șocuri și căderi de la înălțime, precum și la diferențe extreme de temperatură.

 MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard. 

Este demn de remarcat, de asemenea, telefonul este certificat IP68, astfel că va supraviețui cel mai probabil la imersiune în apă, la o adâncime de 1,5 metri până la 30 de minute.

Celelalte specificații ale sale sunt total neimpresionante dacă le raportăm la standardele de astăzi. Galaxy Xcover 4 are un ecran de 5 inch cu rezoluție (720p) HD, precum și o cameră de 13 megapixeli pe partea din spate.

La interior, telefonul are un procesor quad-core 1,4 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de memorie internă, care poate fi extinsă în continuare prin card microSD. Alte puncte principale ale smartphone-ului includ o cameră selfie de 5 megapixeli și o baterie de 2.800 mAh.

Are conectivitate 4G – permițând încărcărcări și descărcări de conținut la viteze mari.

Este un telefon pentru mună în condiții dificile, foarte rezistent și un supraviețuitor în adevăratul sens al cuvântului.

Stiri

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...

Samsung lucrează la modul de afișare extins „Sideckik” pentru Tab S7

Anul trecut, când Apple a anunțat Sidecar pentru macOS și iPad OS, au existat multe întrebări cu privire la momentul în care...