Acasă Stiri Samsung Galaxy Xcover 4 sosește în Europa la sfârșitul lunii aprilie

Samsung Galaxy Xcover 4 sosește în Europa la sfârșitul lunii aprilie

Se pare că robustul smartphone mid-range de la Samsung, Xcover 4, ar putea fi introdus în Europa și Statele Unite ale Americii în același timp.

Cel puțin asta aflăm de la un comerciant cu amănuntul din Marea Britanie care a confirmat că va începe să vândă dispozitivul în cursul acestei luni, știre care vine în conformitate cu informațiile anterioare privind disponibilitatea lui Xcover 4 în SUA.

Potrivit Clove UK din Marea Britanie, Samsung Galaxy Xcover 4 va fi disponibil pentru achiziționare începând cu 24 aprilie pentru piața din Anglia la un preț de 249 £(lire sterline).

Smartphone-ul vine cu îmbunătățiri față de modelul anterior, cele mai importante sunt legate de software-ul care ruleaza pe telefon și cantitatea de memorie RAM.

Spre deosebire de modelul anterior Xcover, care a fost lansat în urmă cu doi ani, noul telefon vine cu Android 7.0 Nougat direct din ambalaj.

O altă trăsătură care îl face să iasă în evidență față de alte telefoane din aceași gamă de preț este certificarea MIL-STD 810G. Această certificare îl face capabil să reziste la șocuri și căderi de la înălțime, precum și la diferențe extreme de temperatură.

 MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard. 

Este demn de remarcat, de asemenea, telefonul este certificat IP68, astfel că va supraviețui cel mai probabil la imersiune în apă, la o adâncime de 1,5 metri până la 30 de minute.

Celelalte specificații ale sale sunt total neimpresionante dacă le raportăm la standardele de astăzi. Galaxy Xcover 4 are un ecran de 5 inch cu rezoluție (720p) HD, precum și o cameră de 13 megapixeli pe partea din spate.

La interior, telefonul are un procesor quad-core 1,4 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de memorie internă, care poate fi extinsă în continuare prin card microSD. Alte puncte principale ale smartphone-ului includ o cameră selfie de 5 megapixeli și o baterie de 2.800 mAh.

Are conectivitate 4G – permițând încărcărcări și descărcări de conținut la viteze mari.

Este un telefon pentru mună în condiții dificile, foarte rezistent și un supraviețuitor în adevăratul sens al cuvântului.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...