Galaxy XCover 4s, toate detaliile despre viitorul smartphone

878

Samsung Galaxy XCover 4s a fost și încă mai este sub atenta observație a amatorilor de smartphone-uri. Majoritatea dintre noi așteptam un Galaxy Xcover 5, ce este aproape și el, dar acum avem informații noi despre Galaxy Xcover 4s. Acest smartphone este succesorul lui Xcover 4 și va fi un smartphone robust, cu multe caracteristici utile și la un preț relativ scăzut.

Seria Galaxy Xcover ajunge încet la a cincea generație. Cu toate acestea, noul model este doar un upgrade prudent a lui Xcover 4. Suntem siguri că foarte mulți au apreciat telefonul Galaxy Xcover 4, în special pentru caracteristicile sale simple și pentru robustețea sa. Conform informațiilor Galaxy Xcover 4s va arăta aproape ca predecesorul său și va avea un preț de aproximativ 250 de euro. Cel puțin acestea sunt informațiile vehiculate de unii dealeri europeni.

Galaxy Xcover 4s cu un ecran LCD de 5 inch

Samsung Galaxy Xcover 4s, cunoscut până acum după numărul de model SM-G398F, a fost văzut de câteva săptămâni pe unele siteuri de referință și de certificare. A fost pe Geekbench și certificat de Bluetooth SIG și Wi-Fi Alliance. De aici am aflat că Xcover 4s va avea un ecran LCD cu o diagonală de 5 inch (12,7 centimetri). Afișajul are 1280 x 720 pixeli și o densitate a pixelilor de 294 PPI.

Sub capota Galaxy Xcover 4s este la fel de simplu, un procesor Samsung Exynos 7885 Octa-core de 1,6 GHz și o memorie RAM de 3GB, cuplată cu o capacitate de stocare de internă de 32GB. Aceasta poate fi extinsă prin intermediul unui slot pentru card microSD. Conectivitate Bluetooth 5.0 și NFC avem pe noul smartphone Samsung. O mufă de 3,5 mm pentru căști și o tastă de apelare rapidă, care poate fi atribuită pentru anumite funcții, fac de asemenea parte din echipamentul telefonului.

Mufa pentru căști sau mufa jack, este o familie de conectori electrici folosiți în mod obișnuit pentru semnale audio analogice. A fost inventată pentru utilizarea în tablouri telefonice în secolul al XIX-lea. Dimensiunea de 3,5 mm a fost concepută în anii 1950 și rămâne un standard utilizat și astăzi.

O inovație binevenită pentru clienții interesați sunt camerele aflate pe Samsung Galaxy Xcover 4s. Camera principală din spate are 16Mp și oferă o deschidere de F / 1,7. O surpriză plăcută! Desigur, nu există niciun stabilizator de imagine sau cel puțin o optimizare a scenei – Scene Optimizer, prin intermediul software-ului AI.

Frontal Galaxy Xcover 4s are o cameră de 5MP cu deschiderea F / 2,2. Nu are LED flash, dar în schimb se aprinde o lumină pe ecran atunci când doriți să faceți un autoportret în lumină scăzută. La urma urmei, sunt posibile videoclipuri full HD, dar mișcarea lentă și altele asemenea nu sunt posibile datorită procesorului mai simplu.

Baterie detașabilă de 2.800mAh pe Galaxy Xcover 4s

Samsung Galaxy Xcover 4s se bazează pe o baterie de 2.800mAh, ce poate fi încărcată prin portul USB-Tpe-C. O mică „evidențiere” pentru acest departament! Spre deosebire de marea majoritate a smartphone-urilor actuale, bateria poate fi înlocuită. Telefoanele Samsung vin doar cu baterii inamovibile de mai mult timp. Acest lucru este posibil prin detașarea capacului din spate, care ar trebui să fie impermeabil.

De fapt, designul ca dispozitiv „robust” este cel mai mare atu la vânzare pentru Galaxy Xcover 4s. Carcasa are o acoperire rezistentă din cauciuc, care asigură o aderență bună și, în același timp, o rezistență adecvată la impact. Conform Winfuture, aparatul este certificat IP68 cu rezistență la apă și la praf. În plus, modelul XCover 4 este certificat conform standardului militar american MIL-STD 810. Astfel este capabil să reziste la căderi de la o înălțime de 1,2 metri fără probleme.

Cu o greutate de 172 de grame, XCover 4s este relativ greu pentru un smartphone de 5 inch. Înălțimea de 9,7 milimetri este din nou relativ scăzută pentru un dispozitiv cu o carcasă rezistentă. Galaxy Xcover 4s se așteaptă să fie disponibil în cursul acestei luni, conform unor informații după data de 12 iunie 2019.