Galaxy Xcover 5 listat pe site-ul Samsung din Noua Zeelandă

5554

Samsung a lansat mereu versiuni noi ale gamei Galaxy Xcover în luna martie, cam la fiecare doi ani în trecut, dar se pare că acum mai trebuie să așteptăm puțin până când Samsung va lansa viitorul Galaxy Xcover 5. Galaxy Xcover 4 a fost lansat anul trecut, și în conformitate cu rezultatele căutării pe atotștiutorul Google, site-ul Samsung din Noua Zeelandă a avut o listare pentru Galaxy Xcover 5, la un moment dat.

Legătura cu acest link, unde era listat dispozitivul, nu se mai încarcă astfel încât este posibil ca această pagină să fi fost eliminată, ceea ce ar putea explica de ce Samsung nu a făcut încă oficial pe Galaxy Xcover 5.

Aceasta nu este prima apariție a unei știri despre ceea ce ar putea fi Samsung Galaxy Xcover 5. Leakster-ul Roland Quandt a publicat la începutul lunii martie o imagine a unui nou telefon robust pregătit de Samsung, spunând că dispozitivul nu era Galaxy S9 Active. Dispozitivul din imaginea prezentată atunci a avut trei flash-uri LED pentru camera foto din spate, ceea ce nu am văzut încă pe nici un alt dispozitiv al companiei Samsung. Probabil, aceste trei flash-LED-uri au rolul de a ajuta la realizare unor fotografii mult mai bune pe timp de noapte.

Nici una din specificațiile presupusului Galaxy Xcover 5 nu este cunoscută. În general aceste smartphone-uri fac parte dintr-o categorie aparte, puțin altfel decât un smartphone Samsung, sunt dedicate unor anumite categorii de utilizatori și dispun de niște caracteristici mai speciale. Certificarea cu MIL-STD-810G sigur va fi acolo.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army, și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard.

Ne putem aștepta la o certificare pentru rezistență la apă și praf IP68 – până la 1,5 metri adâncime timp de 30 de minute, rezistență la temperaturi extreme, vibrații, șocuri sau radiații. Ecranul smartphone-ului va putea fi manipulat cu mănuși și probabil smartphone-ul va avea și o baterie de capacitate mai mare.

Sistemul de operare Android 8.0 Oreo ar trebui să fie, de asemenea, la bord. Asta dacă Samsung intenționează să lanseze Xcover 5 în 2018, lucru despre care nu avem deocamdată cunoștință.

SURSĂSamMobile