Galaxy Xcover 5 poate avea un afișaj cu raport de aspect de 19: 9

1362

Samsung Galaxy Xcover 5 poate fi primul smartphone Samsung cu un raport de ecran de 19: 9. Cel puțin așa reiese din rezultatele apărute pe un site de referință. Datele au fost descoperite de blogul tehnic olandez Mobiel Kopen în baza de date a HTML5test.

Mobiel Kopen, preluat de AndroidHeadlines, a identificat un dispozitiv testat cu numărul de model SM-G405F. Acest smartphone are un ecran cu o rezoluție de 3.040 x 1.440 pixeli și cel mai mare raport de aspect aflat vreodată pe un telefon Samsung. Același telefon a fost testat cu sistemul de operare Android 9 Pie. Numărul de model sugerează că viitorul smartphones Samsung face parte din familia de telefoane robuste ale companiei sud-coreene.

Posibil un Xcover 5 cu procesor Exynos.

Galaxy Xcover 4, lansat cu 18 luni în urmă, a avut numărul de model SM-G390. Predecesorul său Galaxy Xcover 3 a fost cunoscut sub numele de model SM-G388. În timp ce aceste două generații ale seriei au avut același tip de număr de model, niciun alt telefon Samsung existent nu a avut un număr de model similar cu cel apărut acuma.

Litera „F” din terminația numărului de model SM-G405F indică dotarea acestuia cu un procesor Exynos fabricat de Samsung. Acest „F” este de obicei asociat cu variante internaționale ale produselor companiei high-tech. Adică, modelul SM-G405F aproape sigur nu va fi vreodată vândut în Statele Unite. Galaxy Xcover 5 a fost deja listat prematur de Samsung Noua Zeelandă în aprilie, la șase săptămâni de la apariția primei imagini online, sugerând că telefonul va folosi un blitz triple-LED pe spate.

Samsung Galaxy Xcover este o serie de telefoane foarte robuste. Primul Galaxy Xcover a fost anunțat și lansat de Samsung în august 2011, Galaxy Xcover este urmat de Xcover 2. Galaxy Xcover 4 a fost lansat în aprilie 2017. Xcover 4 este rezistent la apă și praf, are certificare IP68 și MIL-STD 810G, un standard militar al armatei SUA.

Gama Xcover posibil cu cea mai mare schimbare avută vreodată.

Faptul că Xcover 5 nu a fost lansat până în prezent a fost explicat de cunoscătorii din domeniu că Samsung a anulat proiectul. S-a avut în vedere unele informații că Samsung ar renunța la gama de telefoane robuste. Acest lucru pare să fi fost confirmat și de faptul că Samsung nu a lansat până în acest moment un S9 Active. În acest an compania ar fi ajuns la a cincea generație a seriei Galaxy S Active.

Cu un raport de aspect de 19: 9, mai bun decât cel folosit în Infinity Display și existența noului sistem de operare Android 9 Pie, linia Xcover poate fi setată să primească cel mai semnificativ remake-ul avut vreodată. Bineînțeles, cu condiția ca telefonul cu numărul de model SM-G405F să fie un membru al acestei serii. Conform istoricului companiei Samsung, acest număr de model nu poate fi pentru un alt model de telefon.

O altă variantă ar fi că Samsung are în curs de dezvoltare o linie complet nouă de dispozitive Android. Acest lucru ar fi în conformitate cu eforturile recente de cercetare și dezvoltare ale companiei. În lunile următoare, gigantul tehnic este așteptat să dezvăluie primul său telefon pliabil. De asemenea, chiar și un produs din seria Galaxy A, alimentat de procesorul Snapdragon 845, potrivit celor mai recente informații.