Galaxy XCover Pro 2 este următorul telefon robust Samsung

294

Telefoanele inteligente robuste nu sunt cu siguranță pentru toată lumea. Dar există o anumită categorie de utilizatori foarte interesată de ele. Dacă vă plac dispozitivele mobile care pot lua o bătaie fără să se distrugă și sunt rezistente la condiții extreme de mediu, probabil că sunteți deja familiarizat cu gama Samsung Galaxy XCover. Acum această serie va primi un nou membru: Galaxy XCover Pro 2.

Marca XCover există de mai bine de un deceniu și are un public țintă extrem de specific. Datorită atracției mainstream limitate, această serie de produse nu este în general extinsă la fel de des ca familiile Galaxy S sau Galaxy A. La mai bine de doi ani de la lansarea comercială a lui Galaxy XCover Pro, cu aspect neobișnuit de elegant pentru un astfel de model, se pare că este timpul pentru o continuare. Conform PhoneArena, Samsung XCover Pro 2 va fi mai modern și va avea conectivitate 5G.

Galaxy XCover Pro 2 – următorul telefon robust Samsung posibil cu procesor Exynos 1280

Se pare că Samsung va reveni la o crestătură învechită (Infinity-V) după ce a trecut anterior la un ecran Infinity-O. Acest design este neatrăgător, cu rame relativ groase ale ecranului și un capac din spate cu aspect generic, cu două camere. Presupunem că Samsung își propune să aducă prețul lui Galaxy XCover Pro 2 sub pragul de 500$. Asta cel puțin conform unui set complet de randări divulgat de Steve Hemmerstoffer, alias @OnLeaks, a cărui fiabilitate și acuratețe sunt garantate aproape 100%.

Ceea ce „știm” despre acest mid-ranger compatibil 5G este că probabil va avea un procesor Exynos 1280. Este același procesor aflat pe Samsung Galaxy A53. Poate cel mai interesant, va păstra cu siguranță mufa pentru căști a precursorilor săi robuști. Specificațiile camerelor spate la Galaxy XCover Pro 2 sunt încă necunoscute și același lucru este valabil și camera selfie; rezoluția afișajului; capacitatea bateriei; stocarea și memoria.

Adăugarea sufixului „Pro” la un produs, în cazul de față un smartphone, desemnează un smartphone mai puternic, mai performant, care aduce ceva în plus sau o utilizare profesională. În general aceste telefoane sunt din altă categorie.

Ne așteptăm la un ecran cu diagonala de 6,5 inch, mai mare puțin decât ecranul de 6,3 inch aflat pe XCover Pro de prima generație, păstrând în același timp grosimea de 10 mm aproximativ neschimbată.

În prezent, nu există informații despre data când Samsung vrea să lanseze pe Galaxy XCover Pro 2. Dar ne așteptăm ca software-ul Android 12 și One UI 4.1 să fie preinstalate din cutie. Rămâne de văzut câte actualizări majore ale sistemului de operare vor fi promise la lansare. Ne așteptăm la trei sau chiar patru astfel de promoții în acest moment.