Samsung Galaxy Z Flip 2 nu va fi lansat alături de seria Galaxy S21

580
Sursa Foto: androidheadlines.com

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Flip 2 să nu se lanseze alături de Galaxy S21. Aceste informații provin de la Ross Young, care a spus că telefonul Flip de a doua generație a companiei ar putea să nu ajungă până la Q3 anul viitor.

Samsung Galaxy S21, așa cum știți majoritatea dintre voi, este de așteptat să sosească în primul trimestru al anului 2021. Ei bine, se așteaptă să apară trei dispozitive ca parte a acestei serii, nu doar unul. Samsung este din nou așteptat să lanseze modelul obișnuit, modelul „Plus” și modelul „Ultra”. Și, nu se poate plia!

Se pare că Galaxy Z Flip 2 nu se va lansa alături de Galaxy S21

Seria Galaxy S21 (30) va ajunge probabil la sfârșitul lunii februarie sau la începutul lunii martie, ca de obicei. Totuși, nu va fi conectat în niciun fel la Mobile World Congress (MWC) anul acesta, conform AndroidHeadlines. MWC 2021 a fost mutat în iunie, în cazul în care ați ratat această informație.

În orice caz, Galaxy Z Flip 2 poate ajunge în timpul unei conferințe de presă separate, dacă va veni în Q3 2021. Pe de altă parte, se poate lansa și alături de Galaxy Note 21 (30). Totuși, sunt doar supoziții, deoarece Galaxy Z Fold 3 poate ajunge și el în acel moment. Galaxy Z Fold 2 a fost prezentat în timpul evenimentului de lansare a seriei Galaxy Note 20, deci… este destul de confuz.

DSCC (Display Supply Chain Consultants) este o companie de cercetare de piață cu sediul în Austin, SUA. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță în industria afișajului. Are birouri în SUA în Japonia, Coreea și China.

În acest moment, nu putem decât să ghicim ce va face Samsung, desigur. Cu toate acestea, dacă aceste informații vor fi corecte, vom primi două telefoane pliabile premium de la Samsung în Q3 2021. De asemenea, este demn de remarcat faptul că Ross Young, șeful DSCC a dat aceste informații ca răspuns la un tweet de la Max Weinbach. Weinbach își împărtășea câteva gânduri despre dispozitiv. Bănuiește că telefonul va fi puțin mai lat, cu un ecran exterior mai mare.

Posibil un ecran de 120 Hz pe viitorul Flip

Cunoscutul Max Weinbach de la XDA-Developers, a menționat că Galaxy Z Flip 2 se așteaptă să vină cu trei camere și să fie ușor mai gros. De asemenea, a fost menționată o articulație mai robustă, la fel și un afișaj de 120 Hz. Rețineți că informațiile lui Weinbach nu sunt zvonuri, scurgeri sau ceva de genul acesta. Acestea sunt doar presupuneri sau, după cum spune el, „pariuri”.

Galaxy Z Flip și Samsung Galaxy Z Flip 5G au ajuns să fie destul de populare printre consumatori. Aceste două dispozitive au fost bine primite, la fel ca Galaxy Z Fold 2, în ciuda etichetelor de preț ridicate.

Samsung, evident, nu va opri lansarea dispozitivelor pliabile, de ce ar face-o. Compania pare să creadă că smartphone-urile pliabile sunt viitorul și va continua să le îmbunătățească. Galaxy Z Fold 2 este o îmbunătățire considerabilă față de Galaxy Fold, în timp ce Z Flip este și el un telefon convingător. Este demn de remarcat faptul că Samsung intenționează să anunțe un smartphone pliabil „de buget” la un moment dat în viitor.