Galaxy Z Flip 3 apare în noi fotografii, culori superbe

354
Galaxy Z Flip 3 apare in noi fotografii culori superbe
https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-z-flip-3-colors-renders-leak_id133113

Primele fotografii cu aspect oficial ale Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 au apărut online la sfârșitul săptămânii trecute. Câteva zile mai târziu, au apărut și fotografii de marketing care prezintă pe Galaxy Z Flip 3 în culori noi și din mai multe unghiuri. Cele două pliabile Samsung vor fi lansate în luna august la Galaxy Unpacked alături de alte dispozitive Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi cel mai colorat smartphone pliabil Samsung datorită noului design în două tonuri. Flip-ul are sticlă neagră în jurul modulului camerei din spate și un afișaj secundar de 1,83 inch (4,65 cm). Restul panoului din spate este vopsit în diferite culori, Samsung oferind astfel mai multe posibilități de alegere pentru utilizatori.

Culorile la Galaxy Z Flip 3 pot varia în funcție de piață

Aceste noi fotografii, via PhoneArena, prezintă finisajele sofisticate în negru și verde, precum și în crem și violet deschis. Dacă niciuna dintre ele nu vă încântă, nu vă faceți griji. Galaxy Z Flip 3 va veni și în albastru închis, în gri neutru, alb și roz deschis. Probabil aceasta din urmă va arăta oarecum ca Phantom Pink de pe modelul Samsung Galaxy S21.

Vestea proastă este că Samsung oferă uneori anumite culori ca exclusivități ale operatorilor mobili și alteori unele culori sunt disponibile numai în anumite țări. Probabil că acesta va fi cazul cu Z Flip 3. Chiar dacă avem anumite preferințe de culoare și este posibil să nu o găsim pe piață, nu ar fi o problemă. Contează foarte mult specificațiile interne. Acestea vor rămâne identice în toate regiunile și la toți operatorii de telefonie mobilă, ceea ce nu este un lucru obișnuit cu telefoanele Samsung emblematice.

USB-C sau USB Tip C) este un tip de conector prin care se pot transmite atât informații, cât și alimentare cu energie electrică. Portul USB-C poate oferi suport pentru diferite protocoale, precum HDMI, VGA, sau Power Delivery.

Toate smartphone-urile Galaxy Z Flip 3 vor împacheta procesorul Snapdragon 888 de ultimă generație. Flip-ul va avea un ecran cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) și rata de refresh de 120Hz. Alte caracteristici zvonite includ o baterie de 3.300mAh cu suport pentru încărcare de 15W. Are două camere la spate, 8GB de memorie RAM și 128GB ca standard și un port USB-C în partea de jos. Totuși, nu are o mufă pentru căști, în schimb este posibil să fie oferit promoțional la precomandă Galaxy Buds 2.

Preț de aproximativ 1.000 de euro la lansare

Ne putem aștepta ca Galaxy Z Flip 3 să coste în jur de 1.000 de euro. Acest lucru îl face mult mai accesibil decât Galaxy Z Flip și Z Flip 5G atunci când ai fost lansate. În privința lansării, Samsung a confirmat recent că va organiza un eveniment Galaxy Unpacked mai târziu în această vară. Zvonurile spun că evenimentul a fost programat pentru 3 august, deși compania nu a specificat acest lucru.

Precomenzile ar trebui să înceapă imediat după data lansării, iar pe 28 august ar trebui să fie deja la vânzare. În aceeași zi cu Flip 3, se așteaptă ca Samsung să lanseze modelul mai scump Galaxy Z Fold 3.

Pentru cei care precomandă dispozitivul pliabil, probabil că Samsung va oferi diferite cadouri. Probabil principalul cadou va fi o pereche gratuită de Galaxy Buds 2, deși nici alte produse nu pot fi excluse.