Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition va fi lansat în Coreea de Sud

302
Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Z Flip 3 s-a dovedit a fi un success incredibil în materie de vânzări pentru Samsung. Pentru a ține treaz interesul fanilor pentru acest model compania sud-coreeană a lansat mai multe ediții speciale pentru Flip 3. Acum gigantul high-tech sud-coreean va lansa un model Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition.

Urmând lui Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Edition; lui Galaxy Z Flip 3 Marvel și Star Wars Editions; lui Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition; și lui Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition, Samsung va lansa pe 24 aprilie modelul Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition va fi lansat cu mai multe accesorii

Noua ediție special a Flip-ului va fi lansată la sfârșitul săptămânii, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Pachetul în ediție specială va fi vândut în cantități limitate exclusiv prin magazinul online Samsung Korea. Informațiile despre preț nu au fost menționate momentan. Smartphone-ul Flip 3 Pokemon Edition și va fi pus în vânzare exclusiv în Coreea de Sud la sfârșitul acestei săptămâni.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition a fost listat deja pe site-ul Samsung din Coreea de Sud. Telefonul vine ambalat într-o cutie uriașă, spre deosebire de ambalajul Samsung de toate zilele, care include telefonul, o husă transparentă Pikachu, o husă Pokemon cu o curea de șnur, un pachet personalizat Pokemon, un breloc Pikachu și un suport în formă de bilă Poke.

Husa transparentă Pikachu este personalizabilă. Telefonul poate veni, de asemenea, cu teme unice, tonuri de apel și imagini de fundal legate de Pokemon. Mai multe informații despre telefon vor fi disponibile în cursul acestei săptămâni.

Pokémon (abreviere pentru Pocket Monsters în Japonia) este o serie de jocuri video create în 1996 de Game Freak. Pokémon a devenit una dintre cele mai de succes francize de jocuri video din lume, a doua după Super Mario Bros de la Nintendo.

Compania prezintă acest Z Flip 3 Pokemon Edition drept „cea mai mare colaborare avută vreodată” și acordă o atenție deosebită ambalajului. Telefonul și accesoriile vor fi disponibile într-o cutie roșie mare. Imaginea arată un Galaxy Z Flip 3 negru, ceea ce înseamnă că telefonul nu va primi o vopsea specială. Ca de obicei, nici specificațiile și caracteristicile nu vor suferi modificări.

Compania Samsung nu a dezvăluit prețul telefonului sau câte unități vor fi scoase la vânzare. De asemenea, nu a spus dacă această versiune specială a Galaxy Z Flip 3 va fi disponibilă în alte țări.