Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela lansat de Samsung și Maison Margiela

381
Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics și casa parisiană Haute Couture Maison Margiela și-au anunțat prima colaborare. Cele două companii au făcut echipă pentru a crea un inedit Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition. Tehnologia de ultimă oră se întâlnește cu moda radicală cu noua ediție specială a lui Galaxy Z Flip 4.

În spiritul nonconformității, Samsung și Maison Margiela s-au unit pentru a reimagina designul celui mai nou membru al familiei Galaxy. Combinând tehnologia de ultimă oră cu haute couture, această ediție limitată Galaxy Z Flip 4 a fost creată pentru cei care doresc să-și celebreze individualitatea.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition

Samsung s-a angajat întotdeauna în deschiderea, înlăturarea barierelor și proiectarea imposibilului. Acest lucru a dus de fapt la crearea primului său smartphone pliabil. Acest etos se căsătorește perfect cu filosofia de design a Maison Margiela, înrădăcinată în sfidare, subversiune și respingere a convențiilor. Samsung și Maison Margiela au organizat o întâlnire pentru a prezenta un Galaxy Z Flip 4 diferit de oricare altul. Fiecare element al acestei ediții speciale se concentrează pe originalitatea și valorile Margielei – în interior și în exterior – evidențiind nucleul și substanța autentică a mărcii.

Maison Margiela este o casă de modă de lux franceză fondată de Martin Margiela și Jenny Meirens în 1988. Are sediul la Paris. Produsele includ îmbrăcăminte pentru femei, pentru bărbați, bijuterii, încălțăminte, obiecte și parfumuri, printre altele.

Crearea unui design radical. Elemente ale filosofiei de design iconice a Maison Margiela au fost extinse cu atenție la multe aspecte ale Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition – de la telefon în sine la UX, huse și ambalaj. Culoarea alb solidă semnăturii Maison Margiela, cu un finisaj mat, a fost „împletită” în smartphone cu o picătură de gri pentru a crea nuanța optimă de alb. Telefonul îmbrățișează, de asemenea, tehnica décortiqué a Maison Margiela, care dezlipește straturile exterioare ale unui obiect pentru a-și expune miezul, prezentând linii fine și translucide care semnifică circuitele interne ale telefonului.

Design UX nou și huse unice

Un design UX complet nou, inclusiv lucrări de artă de tapet și pictograme, a fost adaptat pentru această ediție specială. Ilustrația cu pensula a fost proiectată cu o tehnică avansată de 3D pentru a capta textura mișcări aspre de pensulă. Telefonul inversat captează, de asemenea, mișcarea de scanare a unei radiografii pentru a crea un aspect transparent.

Ediția specială vine cu două huse de telefon emblematice. În primul rând, o husă din piele unică, care reflectă tehnica emblematică a casei bianchetto, care reduce un obiect la frumusețea simplă a unei pânze albe și a emblemei sale cu patru cusături, care semnifică anonimatul. Husa este supra-vopsită pentru a crea o textură unică care să acționeze ca o pânză care s-ar putea schimba în timp. A doua copertă este o învârtire a emblematicului inel de codare numerică al Maison Margiela, evocând ADN-ul casei.

Cutia lui Samsung Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition este o operă de artă în sine. Casa pariziană jucându-se cu ideea revăzută a husei inversate expunând suprafața aspră a materialului interior pentru a oferi un design de ambalaj care nu a mai fost văzut până acum.

Samsung și Maison Margiela cred în ruperea convențiilor și permit oamenilor să-și celebreze individualitatea, iar aceasta nu face excepție. Cu această colaborare, care combină tehnologia revoluționară și un design unic, dorim să vă puteți exprima adevărata voastră autenticitate și să sărbătoriți ceea ce vă face unic”. A declarat Stephanie Choi, EVP și CMO al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition exclusiv va fi disponibil pe piețe selectate, inclusiv China (Hong Kong), Franța și Coreea, începând cu 1 decembrie 2022.