Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 în prima imagine de presă

95
Galaxy Z Flip 6 si Fold 6
Sursă foto: SamMobile

Se precipită lucrurile în privința telefoanelor pliabile Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6. Acum a apărut o primă imagine de presă proprie Samsung, din multele care vor mai apărea în perioada următoare. Din ce vedem nu par să existe surprize față de randările și informațiile apărute până acum despre cele două modelele pliabile Samsung.

Peste aproximativ o lună vom vedea pe Galaxy Z Flip 6 și Fold 6 în “carne și oase” la Paris. Imaginea apărută, pare credibilă, este frumoasă și clară și apare pe ea logo-ul Samsung. Dar sursa este departe de a fi clară, potrivit GalaxyClub. Cu toate acestea, logo-ul din dreapta jos dezvăluie că a fost destinat filialei Samsung din Kazahstan.

În orice caz, imaginea se potrivește perfect cu precedentele randări CAD și videoclipuri provenite din mai multe surse. Vedem că atât Galaxy Z Flip 6, cât și Z Fold 6 au un cadru drept, nu convex, de exemplu. În plus, unele colțuri ale noului Fold sunt, de asemenea, puțin mai drepte. Toate acestea se potrivesc perfect cu detaliile de design pe care le cunoaștem din seria Galaxy S24 actuală.

Vedem din imagine și designul actualizat al camerelor aflate pe Galaxy Z Fold 5. Nu mai au acea margine margine de aluminiu strălucitoare, dar inele sunt mari și negre. Aceste camere par să se fi schimbat foarte puțin în comparație cu Galaxy Z Fold 5. Camera principală este în continuare de 50 de megapixeli. Celelalte două camere sunt una cu unghi ultra-larg de 12MP și una cu teleobiectiv de 10 MP cu zoom optic 3x.

Zoom-ul optic de 3x înseamnă că obiectivul este capabil să-și mărească distanța focală (prin urmare și imaginile) la un factor care va arăta obiectele ca având dimensiunea de 3x. „Optic” înseamnă că mărirea are loc în obiectiv nu digital.

Și despre Galaxy Z Flip 6 am aflat mai multe în ultimul timp. Telefonul va avea în sfârșit o cameră principală de 50 megapixeli. În același timp, crește și capacitatea bateriei la 4.000 mAh, față de 3.700 mAh pe Samsung Galaxy Z Flip 5. Acum bateria lui Flip 6 este comparabilă cu Galaxy S24.

Ambele pliabile vor rula pe procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. În Galaxy S24 Ultra funcționează rapid și eficient, așa că ne așteptăm ca ambele dispozitive să nu aibă probleme în acea zonă. De asemenea, aproape sigur Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vor primi actualizări și upgrade-uri timp de șapte ani de la lansare. Tot la fel ca seria Galaxy S24.

Telefoanele vor fi lansate pe 10 iulie. Atunci ne vom putea afișa cu noile telefoane în timp ce avem pe mână un Galaxy Watch Ultra, pe deget un inel Galaxy Ring, iar în urechi căștile Galaxy Buds 3 sau Galaxy Buds 3 Pro.