Galaxy Z Flip 6 posibil cu două variante diferite de procesor

57
Galaxy Z Flip 6 posibil cu doua variante diferite de procesor
Sursa foto: notebookcheck.net

Este posibil ca Samsung să aibă o strategie de lansare complicată pentru Galaxy Z Flip din acest an, ce puțin în privința procesorului. Sunt informații că Samsung ar putea să lanseze pe Galaxy Z Flip 6 cu două procesoare Snapdragon diferite. Este ceva nou ca strategie Samsung, după ce compania a lansat în mai mulți ani seria Galaxy S cu procesoare Snapdragon sau Exynos în funcție de piață.

Dispozitivele Samsung Galaxy Z de ultimă generație se află la aproximativ trei luni de lansare. Cu toate acestea, o mulțime de informații au apărut deja online despre Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6, cum ar fi opțiunile de culoare și memorie. În plus, primul a fost văzut recent pe Geekbench sub numărul de model SM-F741U, potrivit Notebookcheck.

Acest număr de model SM-F741U (alias Galaxy Z Flip 6) părea să se bazeze pe Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Este același procesor aflat pe Galaxy S24 Ultra, dar și pe Galaxy S24 și Galaxy S24 Plus pe unele piețe. Cu toate acestea, o nouă informație demontează acest lucru. După cum arată o captură de ecran, un alt Galaxy Z Flip 6 cu numărul de model SM-F741 a apărut cu „ARM implementer 65 architecture 8 variant 1 part 3406 revision 0”, adică un cip Snapdragon 8 Gen 2.

Arhitectura ARM a fost inițial cunoscută sub numele de Acorn RISC Machine. A fost dezvoltată de ARM în 1983 și introdusă din 1990 de Acorn Computers. Aceste procesoare sunt fabricate sub licență de mai mulți producători la nivel global.

Aceeași informație dezvăluie că telefonul a fost asociat și cu 12GB de RAM, spre deosebire de cantitatea de memorie care a apărut cu varianta Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy (8GB de RAM). Dacă Samsung va folosi cipul de anul trecut, ar fi o mișcare neașteptată, dar logică. Snapdragon 8 Gen 2 este un procesor puternic, poate rula funcții Galaxy AI și are o eficiență energetică foarte bună. Mai mult, 12GB de RAM ar fi bineveniți, până acum Flip-urile au venit cu 8GB de memorie RAM. Bineînțeles că vă recomandăm să luați această informație cu oarecare precauție, cel puțin momentan.

Cu toate acestea, nu am exclude ca Samsung să testeze mai multe variante de model pentru viitorul Flip. Gigantul tech sud-coreean este printre singurii producători de telefoane mobile din lume care vinde același dispozitiv cu cip-seturi diferite. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la Galaxy Z Flip 5!