Galaxy Z Flip Gold Edition va fi lansat de Samsung în Coreea de Sud

690
Sursa Foto: Yonhap / en.yna.co.kr

Samsung Galaxy Z Flip a fost lansat în februarie alături de seria Galaxy S20. Noul model tip clamshell este cu totul inedit în portofoliul Samsung și succesul său a întrecut toate așteptările gigantului tech. Este destinat în principal sexului frumos, având mare trecere peste tot unde a fost vândut. Până acum Galaxy Z Flip a fost disponibil în Mirror Black, Mirror Purple și o ediție a creatorului de modă american, Thom Browne Edition. Acum primim și o culoare Mirror Gold, un Samsung Galaxy Z Flip Gold Edition.

Samsung a declarat duminică că va începe să primească precomenzi pentru o ediție în culoare aurie pentru Galaxy Z Flip. Potrivit companiei se primesc precomenzi pentru Galaxy Z Flip Gold Edition de ieri (04.05.2020), înainte de lansarea oficială de miercuri 06.05 2020. Este același telefon ca specificații ca originalul doar culoarea este aurie.

Samsung Galaxy Z Flip Gold Edition, elegant și rafinat în Mirror Gold

Culoarea Mirror Gold este caracterizată ca foarte elegantă și rafinată. Dacă până acum Flip-ul a fost foarte popular, nu numai pentru noul său factor de formă, ci și pentru designul său elegant, acum cu noua culoare Z Flip Gold Edition va fi și mai atrăgător. Până acum Z Flip a avut cea mai mare trecere în culoarea violetă – Mirror Purple. Este o culoare îndrăzneață și unică ce oferă un statut aparte posesorului acestui telefon. Vedeți pe siteul nostru o comparație între Galaxy Z Flip și Motorola Razr.

Galaxy Z Flip folosește deasupra ecranului OLED o sticlă UTG, ceea ce îl face mai rezistent la zgârieturi decât afișajele din plastic. Este dotat cu un ecran principal în format deschis de 6,7 inch și un ecran pe partea frontală a capacului de 1,1 inch. Pe acest ecran se pot verifica diferite notificări și ora. Are un procesor Snapdragon 855+, sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2.

UTG (Ultra Thin Glass) – sticlă ultra subțire. Această sticlă Ultra Thin Glass rezistă la peste 200.000 de plieri. Are mai puțin de 100 micrometri (µm) grosime, poate fi chiar și de 30 µm. Ca o comparație, este la fel de groasă ca un fir de păr uman.

Galaxy Z Flip Gold Edition va fi lansat la cei trei mari operatori de telefonie mobilă din Coreea. Conform agenției de presă sud-coreene Yonhap, Samsung a declarat că sunt suficiente bucăți din culoarea Mirror Gold pentru a fi vândute la nivel național în Coreea. Se va vinde la magazinele offline ale fiecărui operator, pe site-ul Samsung și la centrele online de operatorilor mobili.

Samsung nu a spus nimic, deocamdată, despre o eventuală disponibilitate a lui Galaxy Z Flip Gold Edition și pe alte piețe. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în perioada următoare.